reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Żebyś wiedziala że tak właśnie myslalam😂 ale jak widać los lubi płatac figle. W każdym razie nawet takiego niegrzecznego nie zamieniłabym na żadnego innego
Zgodzę się. Nerwy mi nieraz puszczają, ale jak słodko się uśmiecha przy zasypianiu albo robi słodkie minki, to mi aż wstyd, że sie wkurzałam na niego, że tak się drze🙈

reklama
My po spacerze, spala te 40 minut we wózku 🙂 szkoda tylko, że w tym czasie nic nie zrobię bo spaceruje ale chociaż trochę spokoju 😁 mi znajoma polecała Bujaczek baby Bjorn ale trochę drogi gdyby np u nas się miał nie sprawdzić
Też mu go koleżanka polecała. Cena z kosmosu. I nie buja się sam 🤪😂

Dziecko szybko wyrośnie ani się nie obejrzymy😉 jeszcze zateskni za tym wezaskiem😂nam też miała dwójka wystarczyć a tu starsi urosli i nam się zatesknilo😂
A mogę wiedzieć ile masz lat? Ja 30 i chyba za kilka lat bede juz za stara😂 bardzo bym się bała, czy dziecko urodzi się zdrowe. Już w tej ciąży się nastresowałam.

A mogę wiedzieć ile masz lat? Ja 30 i chyba za kilka lat bede juz za stara😂 bardzo bym się bała, czy dziecko urodzi się zdrowe. Już w tej ciąży się nastresowałam.
Jesteśmy w podobnym wieku😉 ja 29. Powiem szczerze że coś w tym jest. W poprzednich ciazach się mniej stresowałam. Nawet w drugiej mając problemy z wodami. Tym razem już się wszystkim przejmowalam tym bardziej że na początku ciazy już mi cukier wywalilo no i miałam niedoczynność tarczycy. Ale teraz kobiety które mają koło 40tki rodzą pierwsze dzieci i wszystko jest wporzadku więc nie ma reguły😉

Jesteśmy w podobnym wieku😉 ja 29. Powiem szczerze że coś w tym jest. W poprzednich ciazach się mniej stresowałam. Nawet w drugiej mając problemy z wodami. Tym razem już się wszystkim przejmowalam tym bardziej że na początku ciazy już mi cukier wywalilo no i miałam niedoczynność tarczycy. Ale teraz kobiety które mają koło 40tki rodzą pierwsze dzieci i wszystko jest wporzadku więc nie ma reguły😉
Młodziutka jesteś i trojka dzieci ♥️ to nie dziwię się, że na trzecie się zdecydowaliście 🥰 ja zawsze chciałam dwójkę, liczylam na bliźniaki, bo mamy kilka par bliźniaków w rodzinie😂😂 ale teraz myśle, kto by je ogarnął 😨 jak jeden daje popalić🤯😂 także przy kolejnej ciąży mogłabym mieć właśnie bliźniaki, to się muszę grubo zastanowić 😂

Młodziutka jesteś i trojka dzieci ♥️ to nie dziwię się, że na trzecie się zdecydowaliście 🥰 ja zawsze chciałam dwójkę, liczylam na bliźniaki, bo mamy kilka par bliźniaków w rodzinie😂😂 ale teraz myśle, kto by je ogarnął 😨 jak jeden daje popalić🤯😂 także przy kolejnej ciąży mogłabym mieć właśnie bliźniaki, to się muszę grubo zastanowić 😂
Hehe😂 mąż mi mowi że chce jeszcze jedno😉 to jak się zdecydujecie to daj znać może znów będziemy razem na grupie😂😂😂

reklama
Do góry