Zgodzę się. Nerwy mi nieraz puszczają, ale jak słodko się uśmiecha przy zasypianiu albo robi słodkie minki, to mi aż wstyd, że sie wkurzałam na niego, że tak się drzeŻebyś wiedziala że tak właśnie myslalam ale jak widać los lubi płatac figle. W każdym razie nawet takiego niegrzecznego nie zamieniłabym na żadnego innego
reklama
Też mu go koleżanka polecała. Cena z kosmosu. I nie buja się samMy po spacerze, spala te 40 minut we wózku szkoda tylko, że w tym czasie nic nie zrobię bo spaceruje ale chociaż trochę spokoju mi znajoma polecała Bujaczek baby Bjorn ale trochę drogi gdyby np u nas się miał nie sprawdzić
Gunka
Fanka BB :)
Ani się oglądniecie i będziecie się starać o następneMoje też pierwsze i trochę minie nim się zdecyduje na kolejne
mój mąż już mi zapowiedział, że mu ten wrzaskot jeden starczyAni się oglądniecie i będziecie się starać o następne
Gunka
Dziecko szybko wyrośnie ani się nie obejrzymy jeszcze zateskni za tym wezaskiemnam też miała dwójka wystarczyć a tu starsi urosli i nam się zatesknilomój mąż już mi zapowiedział, że mu ten wrzaskot jeden starczy
A mogę wiedzieć ile masz lat? Ja 30 i chyba za kilka lat bede juz za stara bardzo bym się bała, czy dziecko urodzi się zdrowe. Już w tej ciąży się nastresowałam.Dziecko szybko wyrośnie ani się nie obejrzymy jeszcze zateskni za tym wezaskiemnam też miała dwójka wystarczyć a tu starsi urosli i nam się zatesknilo
Gunka
Jesteśmy w podobnym wieku ja 29. Powiem szczerze że coś w tym jest. W poprzednich ciazach się mniej stresowałam. Nawet w drugiej mając problemy z wodami. Tym razem już się wszystkim przejmowalam tym bardziej że na początku ciazy już mi cukier wywalilo no i miałam niedoczynność tarczycy. Ale teraz kobiety które mają koło 40tki rodzą pierwsze dzieci i wszystko jest wporzadku więc nie ma regułyA mogę wiedzieć ile masz lat? Ja 30 i chyba za kilka lat bede juz za stara bardzo bym się bała, czy dziecko urodzi się zdrowe. Już w tej ciąży się nastresowałam.
Młodziutka jesteś i trojka dzieci to nie dziwię się, że na trzecie się zdecydowaliście ja zawsze chciałam dwójkę, liczylam na bliźniaki, bo mamy kilka par bliźniaków w rodzinie ale teraz myśle, kto by je ogarnął jak jeden daje popalić także przy kolejnej ciąży mogłabym mieć właśnie bliźniaki, to się muszę grubo zastanowićJesteśmy w podobnym wieku ja 29. Powiem szczerze że coś w tym jest. W poprzednich ciazach się mniej stresowałam. Nawet w drugiej mając problemy z wodami. Tym razem już się wszystkim przejmowalam tym bardziej że na początku ciazy już mi cukier wywalilo no i miałam niedoczynność tarczycy. Ale teraz kobiety które mają koło 40tki rodzą pierwsze dzieci i wszystko jest wporzadku więc nie ma reguły
Gunka
Hehe mąż mi mowi że chce jeszcze jedno to jak się zdecydujecie to daj znać może znów będziemy razem na grupieMłodziutka jesteś i trojka dzieci to nie dziwię się, że na trzecie się zdecydowaliście ja zawsze chciałam dwójkę, liczylam na bliźniaki, bo mamy kilka par bliźniaków w rodzinie ale teraz myśle, kto by je ogarnął jak jeden daje popalić także przy kolejnej ciąży mogłabym mieć właśnie bliźniaki, to się muszę grubo zastanowić
reklama
Twój mąz cwany, bo go nie ma za dużo w domuHehe mąż mi mowi że chce jeszcze jedno to jak się zdecydujecie to daj znać może znów będziemy razem na grupie
Haha ok, jak coś to dam znać póki co zostanę na tym forum tutaj