reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziś niestety całe dzień na rękach i płacz. Chyba kolki dają o sobie znać😩 liczę na lepszą noc bo jestem wykończona😒

To zyczę spokojnej nocki 😘
U nas noce są kiepskie 😑 mały pospał od 17 do 21 z przerwami na cycka,którego ssał 10min i zasypiał. Było tak cicho😁 a od 21 do teraz wrzask , bąki i problem z zaśnięciem🙈 już boję się nocy 🥴
Mąż już za granicą czy zostaje z Wami?

To zyczę spokojnej nocki 😘
U nas noce są kiepskie 😑 mały pospał od 17 do 21 z przerwami na cycka,którego ssał 10min i zasypiał. Było tak cicho😁 a od 21 do teraz wrzask , bąki i problem z zaśnięciem🙈 już boję się nocy 🥴
Mąż już za granicą czy zostaje z Wami?
Jutro jedzie do pracy😔 a ja znowu sama zostanę z wszystkim. Mam nadzieję że będzie w miarę spokojnie

U nas też noce w kratkę.. wczoraj wstawała co godzinę a ja tak po 30 min. I jadła po 30 ml. Dziś ciut lepiej ale ma katar i ją strasznie męczy budzi się z krzykiem. Dzisiaj idziemy do pediatry... padam z nóag. Nie wiem czy 6 tygodniowej kruszynie cokolkwiek przepiszą w razie co.. my wszyscy pozaziębiani. Mała śpi z otwartą buzią jeszcze częściej.. ehh

Gunka, jak nocka? U nas sajgon, płacz, kolki i nie wiem co jeszcze. Teraz w sumie tez lepiej nie jest. Padam na twarz...
Ja też szaleje już, bo cały dzień sama z małym i jego płaczem, mam dość powoli

Beata, zdrówka dla całej rodzinki!
Daj znać co przepisał Wam pediatra.

U nas dziś ponura pogoda, pada i chłodno, łeb mi pęka 🙈

Gunka, jak nocka? U nas sajgon, płacz, kolki i nie wiem co jeszcze. Teraz w sumie tez lepiej nie jest. Padam na twarz...
Ja też szaleje już, bo cały dzień sama z małym i jego płaczem, mam dość powoli

Beata, zdrówka dla całej rodzinki!
Daj znać co przepisał Wam pediatra.

U nas dziś ponura pogoda, pada i chłodno, łeb mi pęka 🙈
Nocka w miarę dobra. Ale jestem przerażona bo małego łapią kolki a ostatnią kupę robił w sobotę. Chyba oszaleje

A ja ostatnio bylam u znajomej z 10 tygodniowa dzidzią i jestem w szoku, ze dziecko może byc tak spokojne😀 Dziecko noszone spokojnie śpi albo rozglada sie, położone leży bez szalenczego wierzgania rączkami i nóżkami, zamiast wycia zakwili cichutko aby zwrócić na siebie uwagę😅 Sama juz nie wiem czy robię cos nie tak, czy jednak mój bobas jest HNB czy ma wzmozone napiecie miesniowe (co sugerowala tez pediatra) czy po prostu taki maly wrazliwiec po mamie 🙄

Ostatnia edycja:
reklama
A ja ostatnio bylam u znajomej z 10 tygodniowa dzidzią i jestem w szoku, ze dziecko może byc tak spokojne😀 Dziecko noszone spokojnie śpi albo rozglada sie, położone leży bez szalenczego wierzgania rączkami i nóżkami, zamiast wycia zakwili cichutko aby zwrócić na siebie uwagę😅 Sama juz nie wiem czy robię cos nie tak, czy jednak mój bobas jest HNB czy ma wzmozone napiecie miesniowe (co sugerowala tez pediatra) czy po prostu taki maly wrazliwiec po mamie 🙄

Zazdroszczę Twojej znajomej!
Mój nie uleży spokojnie dłużej, niż 5min. Tak samo wierzga czym sie da.
A te bolesne kupki i bączki mnie wykończą, uszy bolą mnie już od tego płaczu.
Czekam na smoczek Bibs i juz sie zastanawiam czy tego bujaczka nie kupić. Nie chcialam tego,bo mówi się, że to na kręgosłup dziecka źle działa, ale już wariuje

Do góry