reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny my rozpakowani, Borys waży całe 3510 i mierzy 52cm :) było ciężko ale dałam radę, choć mężowi mówiłam że nie :p
Gratulacje ;) wszystkiego dobrego dla was ;)
u mnie bez zmian, wszystko boli nadal ale do porodu się raczej nie szykuje :D noc przespalam jak dziecko,mąż mówi że aż miło było patrzeć :D na razie spokój, mały trochę rozrabia ale najbardziej dokazuje jak już kładę się spać :p

Gratulacje ;) wszystkiego dobrego dla was ;)
u mnie bez zmian, wszystko boli nadal ale do porodu się raczej nie szykuje :D noc przespalam jak dziecko,mąż mówi że aż miło było patrzeć :D na razie spokój, mały trochę rozrabia ale najbardziej dokazuje jak już kładę się spać :p

Mnie w nocy bardzo brzuch na okres bolał, ale znów przeszło, troszkę krzyże dają o sobie znać. Mały nóżkami czy to rączkami wali po bokach brzucha i próbuje się tam ładnie ułożyć, ale chyba mu to nie idzie w tej ciasnocie 😜
Chyba troche ogarnę mieszkanie. Szukam sobie zajęcia, bo myśl o jutrzejszej wizycie w szpitalu mnie stresuje. Nie umiem usiedzieć na pupie. Chyba się skuszę i wezmę męża w obroty wieczorem😂 dziewczyny tutaj polecały tę metodę 😂 tylko czy on taki zestresowany (tym że teoretycznie termin jutro) będzie miał na cokolwiek dziś ochotę? 😂

Luiska do dzieła a nóż zadziała jak u mnie ;) daj znać jak po wizycie jutro, ciekawe ile mały przybrał :) ja mam dzisiaj wizytę położnej , będzie pewnie ważyć małą to zobaczymy ile przybrała :)

momtobe gratuluje :) długo trwało?

Luiska do dzieła a nóż zadziała jak u mnie ;) daj znać jak po wizycie jutro, ciekawe ile mały przybrał :) ja mam dzisiaj wizytę położnej , będzie pewnie ważyć małą to zobaczymy ile przybrała :)

momtobe gratuluje :) długo trwało?

Dzięki 🥰 dam znać jutro 🙂
A Ty napisz nam, jak malutka po ważeniu :) jak się czujecie?

Luiska dziękuje czujemy się super, mała mega spokojna wiec daje rade ze wszystkim :) spacerujemy codziennie póki jeszcze piękna pogoda jest :) czasami dalej nie mogę uwierzyć ze mam czwórkę dzieci :D

Luiska dziękuje czujemy się super, mała mega spokojna wiec daje rade ze wszystkim :) spacerujemy codziennie póki jeszcze piękna pogoda jest :) czasami dalej nie mogę uwierzyć ze mam czwórkę dzieci :D

Super sobie radzisz! 👍😁 ja panikuję, że nie dam rady z jednym, a Ty czwórkę ogarniasz bez problemu! Będę myśleć o Tobie, jak uznam, że mi najtrudniej na świecie i nie mam siły 😂

Luiska o której jutro wizyta?? Ja dopiero o 16, jeszcze mąż mówi że ma przeczucie że nie będzie cc w tym tygodniu tylko mnie doktor do terminu zostawi :( ja od rana zajęłam się też oganianiem domu, pranie się robi, pościel się wietrzy :p co do seksu to mój chłop się obchodzi ze mną jak z niedotkalnym jajem więc nie mam co liczyć na to :D
Sopek ty ogarniasz 4, a ja się boję że dwójki nie ogarnę:D fajnie że zaglądasz tu jeszcze ;)

Luiska o której jutro wizyta?? Ja dopiero o 16, jeszcze mąż mówi że ma przeczucie że nie będzie cc w tym tygodniu tylko mnie doktor do terminu zostawi :( ja od rana zajęłam się też oganianiem domu, pranie się robi, pościel się wietrzy :p co do seksu to mój chłop się obchodzi ze mną jak z niedotkalnym jajem więc nie mam co liczyć na to :D
Sopek ty ogarniasz 4, a ja się boję że dwójki nie ogarnę:D fajnie że zaglądasz tu jeszcze ;)
Wy chociaż jutro się wizytujecie a ja muszę czekać do piątku... Jak w 7 miesiącu mi się szyjka skracała i kazał na siebie uważac tak teraz cisza, chociaż w nocy brzuch mnie pobolewał i pachwiny jak na okres ale już za dnia przeszło, też piorę, czyściłam wypoczynki, fotele, obiad gotuję 😁 ja też nie mam co liczyć na męża bo się mnie boi dotknąć jak ognia teraz i jeszcze w dodatku pokłóciliśmy się na wieczór także nic z tego nie będzie 😁 jutro się zmotywuje i pojedziemy rano zrobić morfologię i mocz bo do piątku muszę zrobić a dziś rano zbyt dobrze mi się leżało 😁😁

reklama
MamaChłopaków, wizyte mam o 10.
Jak te płytki krwi masz takie słabe, to może jednak lekarz zdecyduje się na cc w tym tygodniu.
Myślę, że nasi mężowie muszą być podobni do siebie 😂 dlatego mój, podobnie jak i Twój, może mnie już dziś nie dotknąć 😂 ale tak się nastawiłam, by jutro urodzić, bo mamy rocznicę ślubu i jak już przypadkowo tak wyszło z tym terminem, to mogłoby się udać 😁 dziś mały mi bardzo grzebie mi w dole, w szyjkę dźga, aż ciężko wytrzymać momentami. I cały czas bąbelki tam czuję nisko i lecę do wc patrzeć, czy to nie czasem wody odeszły albo czop 😂

Qmika, no to Ty już wcale nie masz co liczyć na współpracę z mężem 😂 musisz inne sposoby wybrać na rozruszanie akcji porodowej 😂 do wizyty też doczekasz, do piątku czas szybko Ci zleci, jak masz prace domowe zaplanowane😁 nie rób dziś tak wszystkiego naraz, tylko rozłóż roboty do piątku 😂

Do góry