Tak, dziś w nocy. A w pt kt czyste
Jak się czujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dziś w nocy. A w pt kt czyste
Gratulacje wszystkiego dobrego dla wasDziewczyny my rozpakowani, Borys waży całe 3510 i mierzy 52cm było ciężko ale dałam radę, choć mężowi mówiłam że nie
Gratulacje wszystkiego dobrego dla was
u mnie bez zmian, wszystko boli nadal ale do porodu się raczej nie szykuje noc przespalam jak dziecko,mąż mówi że aż miło było patrzeć na razie spokój, mały trochę rozrabia ale najbardziej dokazuje jak już kładę się spać
Luiska do dzieła a nóż zadziała jak u mnie daj znać jak po wizycie jutro, ciekawe ile mały przybrał ja mam dzisiaj wizytę położnej , będzie pewnie ważyć małą to zobaczymy ile przybrała
momtobe gratuluje długo trwało?
Luiska dziękuje czujemy się super, mała mega spokojna wiec daje rade ze wszystkim spacerujemy codziennie póki jeszcze piękna pogoda jest czasami dalej nie mogę uwierzyć ze mam czwórkę dzieci
Wy chociaż jutro się wizytujecie a ja muszę czekać do piątku... Jak w 7 miesiącu mi się szyjka skracała i kazał na siebie uważac tak teraz cisza, chociaż w nocy brzuch mnie pobolewał i pachwiny jak na okres ale już za dnia przeszło, też piorę, czyściłam wypoczynki, fotele, obiad gotuję ja też nie mam co liczyć na męża bo się mnie boi dotknąć jak ognia teraz i jeszcze w dodatku pokłóciliśmy się na wieczór także nic z tego nie będzie jutro się zmotywuje i pojedziemy rano zrobić morfologię i mocz bo do piątku muszę zrobić a dziś rano zbyt dobrze mi się leżałoLuiska o której jutro wizyta?? Ja dopiero o 16, jeszcze mąż mówi że ma przeczucie że nie będzie cc w tym tygodniu tylko mnie doktor do terminu zostawi ja od rana zajęłam się też oganianiem domu, pranie się robi, pościel się wietrzy co do seksu to mój chłop się obchodzi ze mną jak z niedotkalnym jajem więc nie mam co liczyć na to
Sopek ty ogarniasz 4, a ja się boję że dwójki nie ogarnę fajnie że zaglądasz tu jeszcze