reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Tak to podobny ból, tylko dużo dużo silniejszy. Tylko że mi cały brzuch Tak ściska i dodatkowo jeszcze mam ból idący z lędźwi. To takie opasujące bóle, jakby zaraz mi miało wszystko dołem wylecieć. Nie potrafię tego ładnie opisać, ale jak się zacznie to na pewno będziesz wiedziała

Hmmmm to te moje bóle nie są jeszcze takie, jak opisujesz. No zobaczymy, może mnie samo zaskoczy 🤪

reklama
U mnie to tylko przepowiadające póki co, mam wrażenie, że nigdy nie urodze. Ten ostatni okres tak mi się ciągnie, że mam wrażenie że już 10 miesiąc chodzę w ciąży 😁 .

U mnie to tylko przepowiadające póki co, mam wrażenie, że nigdy nie urodze. Ten ostatni okres tak mi się ciągnie, że mam wrażenie że już 10 miesiąc chodzę w ciąży 😁 .

Mi macica się stawia sto razy dziennie, bardzo to męczące. Dziś w nocy aż żołądek mnie bolał (albo jakieś inne flaki 😝), bo nie chciał mi ten skurcz puścić. Nie umiałam na drugi bok się obrócić, myślalam że mnie rozerwie. Poza tym trochę podoblewają krzyże, biodra i wszystko ciągnie w dół. Ale to jak chodzę, bo jak siedzę, to nic mnie nie boli 🙃😄

Ciekawe, czemu tak milczą inne Wrześnióweczki ;) tylko my trzy tu zostałyśmy jeszcze nierozpakowane? 🤔🙈

Jak Wasze maluszki? Aktywne, czy leniuchują? Mój tak na zmianę, czasem ledwo go czuję, a za godzinę fika i się rozpycha z całych sił :)

Ciekawe, czemu tak milczą inne Wrześnióweczki ;) tylko my trzy tu zostałyśmy jeszcze nierozpakowane? 🤔🙈

Jak Wasze maluszki? Aktywne, czy leniuchują? Mój tak na zmianę, czasem ledwo go czuję, a za godzinę fika i się rozpycha z całych sił :)
Moja też różnie czasem pół dnia spokojnie a potem się rozpycha 😊 no wydaje mi się, że reszta już rozpakowana skoro się nie odzywają to pewnie zajęte maluchami 😊

reklama
Do góry