reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
I jak dziewczyny wasza niedziela?? Ja wykorzystuje wolne chwile na zakupy online dla siebie i starszaka;)
Ja się wybieram z mężem do fachowca od budowy bo na wiosnę ruszamy z murami i kilka rzeczy mamy ustalić 😉 i czekamy niecierpliwie na poród, trochę bolą mnie krzyże ale myślę, że bardziej przez to, że wczoraj robiliśmy w ogródku porządki jesienne a nie, że poród się szykuję 😉 jak Wasze samopoczucie? Hmm zakupy dobry pomysł na poprawę humoru 😁😁

My właśnie wróciliśmy z długiego spaceru. No może nie taki długi, co powolny 😆 wczoraj też pochodziłam. Jutro biorę męża w obroty wieczorem, jak nic się nie ruszy 😂 termin na wtorek, ale mam obawy, że mnie zostawią w szpitalu i będą wywoływać (już sama nie wiem co gorsze). Zaraz zrobie sobie kąpiel z pianą i wygrzeje moje obolałe od łażenia krzyże 😅

MamaChłopaków, ja dziś nowe żelazko zamówiłam, bo moje coś kiepsko grzeje i czekam na paczkę z dresikami dla maluszka- jeden taki ala kombinezon ale cieńszy, a drugi spodenki, bluza i body :) niby tyle mam ubranek, a głownie śpioszki i pajacyki.

[GROUP=]Qmika[/GROUP], no to same przyjemności takie planowanie budowania domu ;)

Ja wyszłam z młodym trochę na spacerek się przewietrzyć. Powiem wam że już przestałam liczyć na poród sn, teraz dwie noce z rzędu około 1:30 zaczynają mi się skurcze, tylko po to żeby około 4 się skończyły i żebym się nie wyspała chyba. Czekam cierpliwie do wtorku i ciekawe czy doktor zrobi tak jak mówił :)

Ja wyszłam z młodym trochę na spacerek się przewietrzyć. Powiem wam że już przestałam liczyć na poród sn, teraz dwie noce z rzędu około 1:30 zaczynają mi się skurcze, tylko po to żeby około 4 się skończyły i żebym się nie wyspała chyba. Czekam cierpliwie do wtorku i ciekawe czy doktor zrobi tak jak mówił :)

A te skurcze robią Ci się całkiem na dole brzucha i bolą, jak na okres? Twardnieje wtedy też brzuch?
Może faktycznie lepiej dla Ciebie, żebyś miała to cc

Ja już raz rodziłam to mniej więcej wiem na co czekać :p to są skurcze jak porodowe tylko dużo za słabe i co noc czekam czy się rozkręca a one zamiast narastać to słabną niestety :(

Ja już raz rodziłam to mniej więcej wiem na co czekać :p to są skurcze jak porodowe tylko dużo za słabe i co noc czekam czy się rozkręca a one zamiast narastać to słabną niestety :(

Tak, domyślam się, że już masz te bóle obeznane 😃 chodzi mi tylko, czy to boli brzuch jak na okres? Mialam dziś takie dwa w nocy ale krótkie i słabe

reklama
Tak, domyślam się, że już masz te bóle obeznane 😃 chodzi mi tylko, czy to boli brzuch jak na okres? Mialam dziś takie dwa w nocy ale krótkie i słabe
Tak to podobny ból, tylko dużo dużo silniejszy. Tylko że mi cały brzuch Tak ściska i dodatkowo jeszcze mam ból idący z lędźwi. To takie opasujące bóle, jakby zaraz mi miało wszystko dołem wylecieć. Nie potrafię tego ładnie opisać, ale jak się zacznie to na pewno będziesz wiedziała

Do góry