Oo syndrom wicia gniazda, czytałam że to na chwilę przed porodem się zalacza
Ja nadal nierozpakowana, termin na sobotę. Jutro ktg ale myślę że znowu będzie bez skurczy.
Jak u Ciebie sytuacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo syndrom wicia gniazda, czytałam że to na chwilę przed porodem się zalacza
Ja nadal nierozpakowana, termin na sobotę. Jutro ktg ale myślę że znowu będzie bez skurczy.
Będzie szybko i bezbolesnieBoję się
Tak, znam język całkiem dobrze, dogaduję się bez problemu. Ale wiadomo, w stresie może nagle brakować słów może trafi mi się polska położna, bo niby jakieś są.
Ja się wybieram z mężem do fachowca od budowy bo na wiosnę ruszamy z murami i kilka rzeczy mamy ustalić i czekamy niecierpliwie na poród, trochę bolą mnie krzyże ale myślę, że bardziej przez to, że wczoraj robiliśmy w ogródku porządki jesienne a nie, że poród się szykuję jak Wasze samopoczucie? Hmm zakupy dobry pomysł na poprawę humoruI jak dziewczyny wasza niedziela?? Ja wykorzystuje wolne chwile na zakupy online dla siebie i starszaka
Ja wyszłam z młodym trochę na spacerek się przewietrzyć. Powiem wam że już przestałam liczyć na poród sn, teraz dwie noce z rzędu około 1:30 zaczynają mi się skurcze, tylko po to żeby około 4 się skończyły i żebym się nie wyspała chyba. Czekam cierpliwie do wtorku i ciekawe czy doktor zrobi tak jak mówił
Ja już raz rodziłam to mniej więcej wiem na co czekać to są skurcze jak porodowe tylko dużo za słabe i co noc czekam czy się rozkręca a one zamiast narastać to słabną niestety
Tak to podobny ból, tylko dużo dużo silniejszy. Tylko że mi cały brzuch Tak ściska i dodatkowo jeszcze mam ból idący z lędźwi. To takie opasujące bóle, jakby zaraz mi miało wszystko dołem wylecieć. Nie potrafię tego ładnie opisać, ale jak się zacznie to na pewno będziesz wiedziałaTak, domyślam się, że już masz te bóle obeznane chodzi mi tylko, czy to boli brzuch jak na okres? Mialam dziś takie dwa w nocy ale krótkie i słabe