reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
I jak dziewczyny wasza niedziela?? Ja wykorzystuje wolne chwile na zakupy online dla siebie i starszaka;)
Ja się wybieram z mężem do fachowca od budowy bo na wiosnę ruszamy z murami i kilka rzeczy mamy ustalić 😉 i czekamy niecierpliwie na poród, trochę bolą mnie krzyże ale myślę, że bardziej przez to, że wczoraj robiliśmy w ogródku porządki jesienne a nie, że poród się szykuję 😉 jak Wasze samopoczucie? Hmm zakupy dobry pomysł na poprawę humoru 😁😁

My właśnie wróciliśmy z długiego spaceru. No może nie taki długi, co powolny 😆 wczoraj też pochodziłam. Jutro biorę męża w obroty wieczorem, jak nic się nie ruszy 😂 termin na wtorek, ale mam obawy, że mnie zostawią w szpitalu i będą wywoływać (już sama nie wiem co gorsze). Zaraz zrobie sobie kąpiel z pianą i wygrzeje moje obolałe od łażenia krzyże 😅

MamaChłopaków, ja dziś nowe żelazko zamówiłam, bo moje coś kiepsko grzeje i czekam na paczkę z dresikami dla maluszka- jeden taki ala kombinezon ale cieńszy, a drugi spodenki, bluza i body :) niby tyle mam ubranek, a głownie śpioszki i pajacyki.

[GROUP=]Qmika[/GROUP], no to same przyjemności takie planowanie budowania domu ;)

Ja wyszłam z młodym trochę na spacerek się przewietrzyć. Powiem wam że już przestałam liczyć na poród sn, teraz dwie noce z rzędu około 1:30 zaczynają mi się skurcze, tylko po to żeby około 4 się skończyły i żebym się nie wyspała chyba. Czekam cierpliwie do wtorku i ciekawe czy doktor zrobi tak jak mówił :)

Ja wyszłam z młodym trochę na spacerek się przewietrzyć. Powiem wam że już przestałam liczyć na poród sn, teraz dwie noce z rzędu około 1:30 zaczynają mi się skurcze, tylko po to żeby około 4 się skończyły i żebym się nie wyspała chyba. Czekam cierpliwie do wtorku i ciekawe czy doktor zrobi tak jak mówił :)

A te skurcze robią Ci się całkiem na dole brzucha i bolą, jak na okres? Twardnieje wtedy też brzuch?
Może faktycznie lepiej dla Ciebie, żebyś miała to cc

Ja już raz rodziłam to mniej więcej wiem na co czekać :p to są skurcze jak porodowe tylko dużo za słabe i co noc czekam czy się rozkręca a one zamiast narastać to słabną niestety :(

Ja już raz rodziłam to mniej więcej wiem na co czekać :p to są skurcze jak porodowe tylko dużo za słabe i co noc czekam czy się rozkręca a one zamiast narastać to słabną niestety :(

Tak, domyślam się, że już masz te bóle obeznane 😃 chodzi mi tylko, czy to boli brzuch jak na okres? Mialam dziś takie dwa w nocy ale krótkie i słabe

reklama
Tak, domyślam się, że już masz te bóle obeznane 😃 chodzi mi tylko, czy to boli brzuch jak na okres? Mialam dziś takie dwa w nocy ale krótkie i słabe
Tak to podobny ból, tylko dużo dużo silniejszy. Tylko że mi cały brzuch Tak ściska i dodatkowo jeszcze mam ból idący z lędźwi. To takie opasujące bóle, jakby zaraz mi miało wszystko dołem wylecieć. Nie potrafię tego ładnie opisać, ale jak się zacznie to na pewno będziesz wiedziała

Do góry