I ja termin na 17.09
Ale zazdroszczę takiego porodu ale przy pierwszym to nie ma szans żeby tak gładko poszło
Agaaa weź nie strasz, ja też pierwszy poród
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja termin na 17.09
Ale zazdroszczę takiego porodu ale przy pierwszym to nie ma szans żeby tak gładko poszło
Ana1992 do boju! Trzymam mocno kciuki!!! Już zaraz zobaczysz maleństwo
Dostaliśmy łóżeczko podgrzewane bo spadła jej temperatura do 34, ale dalej jest ze mną. Była też na badaniach krwi z racji małej wagi, cyca je pięknie to jest pocieszające
Ja mam termin na 28.09To ile nas jeszcze zostalo nierozpakowanych? Zgłaszam się jako pierwsza
Ja tu chyba ostatnia będę termin na 29 września
Witajcie.
Wczoraj na wizycie wszystko ok,mały waży 3330g Dostałąm skierowanie na cc i dzis byliśmy umówić termin na 17-18 września.Jeśli na piątek bedzie dużo planowych cc to będę mieć 17.09 a jeśli w miarę to 18.09 :* Także w czwartek rano stawiam się do szpitala
Powodzenia no to już niedługo będziesz tulić bobaska trzymajcie się i dajcie znać jak będziecie już po czekamy na same dobre wieściWitajcie.
Wczoraj na wizycie wszystko ok,mały waży 3330g Dostałąm skierowanie na cc i dzis byliśmy umówić termin na 17-18 września.Jeśli na piątek bedzie dużo planowych cc to będę mieć 17.09 a jeśli w miarę to 18.09 :* Także w czwartek rano stawiam się do szpitala