reklama
Gunka
Fanka BB :)
Matko jak ja bym chciała taki bezbolesny porod zamień sięLuiska tak leży koło mnie w 5 becikach i się grzeje mam nadzieję że jej nie wezmą do inkubatora, chodzą co chwilę i sprawdzają. Ja się czuję rewelacyjnie jakbym wogole nie rodziła
Luiska tak leży koło mnie w 5 becikach i się grzeje mam nadzieję że jej nie wezmą do inkubatora, chodzą co chwilę i sprawdzają. Ja się czuję rewelacyjnie jakbym wogole nie rodziła
Super! Życzę Wam zdrówka i dużo siły i ciepełka oby szybciutko wypuścili Was do domu!
Ja wczoraj w szpitalu mialam znów usg i z niego wynika, że mały ma ok 2.5kg i 45 cm, także o ile dobrze mierzą, to pewnie jakby się urodził teraz, to byłby jak Twoja córeczka. A Tobie mówił lekarz w poniedziałek, że ma 2700g?
Matko jak ja bym chciała taki bezbolesny porod zamień się
Ja teeeeż!
Mama_chlopakow
Ostatnio rozmawiałam z szwagierka na temat wagi dziecka przy porodzie to stwierdziła żeby ztnio tym pomiarom nie ufać bo u niej
Gratuluję też już z jednej strony chciałabym być po wszystkim i tulić synka, a z drugiej strony niech jeszcze sobie rośnie i czerpie co najlepsze od mamyWitajcie dziewczyny dzisiaj 11 września o 00:25 urodziłam czuje się rewelacyjnie, nie pękłam, nie nacinali. Sam poród praktycznie bezbolesny, nie sądziłam że jest to możliwe skurcze mnie prawie wcale nie bolały. Miałam 10cm i śmiałam się z położną, trafiłam na super kobietkę tylko na partych się darłam jak zawsze ale były dwa. Poród marzenie zdecydowanie najlepszy i najmniej bolesny ze wszystkich. Każdej z Was takiego życzę mała waży 2400g i ma tylko 45cm jest maleńka ale ze mną na sali, nie w inkubatorze.
Ana1992
Aktywna w BB
My też wczoraj zastosowaliśmy się do rady położnej i dłuższy czas po szaleliśmy i podziałało a dzisiaj wstałam i zaczęłam plamić i to nieźle położna powiedziała żebym szykowała się na poród no może przyczyniły się również te dziesięciokilometrowe spacery trochę się przestraszyłam jak widzę że w każdym momencie może się zacząć ale jak się zacznie postaram się być twarda i mimo bólu wytrzymaćDziękuję dziewczyny bierzcie mężów w obroty, my wczoraj zaszalelismy i od razu się zaczęło nie sądziłam że podziała ale skurcze zaczęły się od razu
Ostatnia edycja:
My też wczoraj zastosowaliśmy się do rady położnej i dłuższy czas po szaleliśmy a dzisiaj wstałam i zaczęłam plamić i to nieźle położna powiedziała żebym szykowała się na poród no może przyczyniły się również te dziesięciokilometrowe spacery trochę się przestraszyłam jak widzę że w każdym momencie może się zacząć ale jak się zacznie postaram się być twarda i mimo bólu wytrzymać
Trzymamy kciuki!
Gunka
Dawaj znać jak będzie po trzymamy tu mocno za was kciukiMy też wczoraj zastosowaliśmy się do rady położnej i dłuższy czas po szaleliśmy i podziałało a dzisiaj wstałam i zaczęłam plamić i to nieźle położna powiedziała żebym szykowała się na poród no może przyczyniły się również te dziesięciokilometrowe spacery trochę się przestraszyłam jak widzę że w każdym momencie może się zacząć ale jak się zacznie postaram się być twarda i mimo bólu wytrzymać
To ile nas jeszcze zostalo nierozpakowanych? Zgłaszam się jako pierwsza
ja też się zgłaszam termin wg OM na 22.9
reklama
I ja termin na 17.09ja też się zgłaszam termin wg OM na 22.9
Ale zazdroszczę takiego porodu ale przy pierwszym to nie ma szans żeby tak gładko poszło