Sylvia_88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje kochani malutki przeslotki no i waga imponujaca wracajcie szubko do domkuMelduję się, 5.09 o 22 godzinie przez cc urodził się Ignaś Waga prawie 4200 g, 59 cm długości. Na razie jestesmy z maluszkiem w szpitalu. Ja dochodzę do siebie po cc, Ignaś sporo śpi na razie.
A kiedy miałaś ostatnią wizytę. To jeszcze nic nie znaczy. Czasami może być błąd pomiaru. A mniejsze dziecko łatwiej urodzicJa już po. Nie za dobre wieści mam, synek mało przybrał waży 2540, od ostatniej wizyty tylko 300g moja waga praktycznie w miejscu stoi. Miał być termin cc ustalony, ale doktor mówi że damy mu szanse urosnąć i za 2 tyg kolejna wizyta. I chyba spróbuję rodzic naturalnie bo mały już dobrze ustawiony. Gin mówi że jak do wizyty nie urodze to robimy cc bo z moim poziomem plytek krwi nie ma co czekać.
Gratulacje ale duży chłopczykMelduję się, 5.09 o 22 godzinie przez cc urodził się Ignaś Waga prawie 4200 g, 59 cm długości. Na razie jestesmy z maluszkiem w szpitalu. Ja dochodzę do siebie po cc, Ignaś sporo śpi na razie.
2540 to nie tak mało nie martw się. Z tą waga to też różnie bywa może mieć więcej no niestety też w drugą stronę to działa. Mi w czwartek powiedziała lekarka że waży 3480 gram A w sobotę się urodził 3020 gram. Także to nigdy nie jest na 100%. Liczę że Twoje dzieciątko jeszcze podrośnie przez 2 tygJa już po. Nie za dobre wieści mam, synek mało przybrał waży 2540, od ostatniej wizyty tylko 300g moja waga praktycznie w miejscu stoi. Miał być termin cc ustalony, ale doktor mówi że damy mu szanse urosnąć i za 2 tyg kolejna wizyta. I chyba spróbuję rodzic naturalnie bo mały już dobrze ustawiony. Gin mówi że jak do wizyty nie urodze to robimy cc bo z moim poziomem plytek krwi nie ma co czekać.
Gratulacje ! ❤❤ śliczny synuśMelduję się, 5.09 o 22 godzinie przez cc urodził się Ignaś Waga prawie 4200 g, 59 cm długości. Na razie jestesmy z maluszkiem w szpitalu. Ja dochodzę do siebie po cc, Ignaś sporo śpi na razie.
Tak jak pisała koleżanka wyżej, z tymi pomiarami to różnie bywa. Siostra miała urodzić córkę 3200 a urodziła 3700.. także różnica spora. Za to moja koleżanka też miała teraz wizytę (jest w 33tc) i wg lekarza jej dzircko w ciągu 4 tygodni urosło 300g. I lekarz jej powiedział, że po prostu będzie mniejsze, ale sie tym nie przejmować, bo najważniejszy jest przyrostJa już po. Nie za dobre wieści mam, synek mało przybrał waży 2540, od ostatniej wizyty tylko 300g moja waga praktycznie w miejscu stoi. Miał być termin cc ustalony, ale doktor mówi że damy mu szanse urosnąć i za 2 tyg kolejna wizyta. I chyba spróbuję rodzic naturalnie bo mały już dobrze ustawiony. Gin mówi że jak do wizyty nie urodze to robimy cc bo z moim poziomem plytek krwi nie ma co czekać.
Gratulacje ❤ ja właśnie czekam na cc (jeszcze 10 dni), mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszeszHej , my już na świecie w komplecie od piątku Cc bardzo sprawne , dla dziewczyn które na to czekają naprawdę nie jest strasznie teraz wiadomo trochę gorzej bo brzuch dokucza ale jest do przeżycia , niestety my jeszcze w szpitalu bo malutka ma bilirubine na pograniczu i nie pozwolili nam narazie wyjść :/
Gratulujemy duży chłopczyk życzymy dużo zdrowia dla mamy i maluszka i szybkiego powrotu do domkuMelduję się, 5.09 o 22 godzinie przez cc urodził się Ignaś Waga prawie 4200 g, 59 cm długości. Na razie jestesmy z maluszkiem w szpitalu. Ja dochodzę do siebie po cc, Ignaś sporo śpi na razie.
Dziękujemy u nas podobnie z waga , miało być 3200 a urodziła się 2750 ale zdrowiutka i silnaGratulacje ! ❤❤ śliczny synuś
Tak jak pisała koleżanka wyżej, z tymi pomiarami to różnie bywa. Siostra miała urodzić córkę 3200 a urodziła 3700.. także różnica spora. Za to moja koleżanka też miała teraz wizytę (jest w 33tc) i wg lekarza jej dzircko w ciągu 4 tygodni urosło 300g. I lekarz jej powiedział, że po prostu będzie mniejsze, ale sie tym nie przejmować, bo najważniejszy jest przyrost
Gratulacje ❤ ja właśnie czekam na cc (jeszcze 10 dni), mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszesz