NieZadowolona25
Fanka BB :)
A ja właśnie teraz na końcu tyje najwięcej w ciągu tygodnia 1.5kg, gdzie wczesniej tyłam max 0.5kg na tydzieńTeraz to już chyba nie za wiele zostało Ci 2tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja właśnie teraz na końcu tyje najwięcej w ciągu tygodnia 1.5kg, gdzie wczesniej tyłam max 0.5kg na tydzieńTeraz to już chyba nie za wiele zostało Ci 2tyg
Czekamy na wiadomości ❤Oj jak Was czytam to nie mam na co narzekać zupełnie, ani rozstępów nie mam (w zadnej ciazy nie miałam) , nie spuchłam uff czuje się na prawde swietnie. Do terminu 17 dni.. w kazdym razie dziewczyny mamy już wrzesien czas leci jak szalony wiec raz dwa wszystkie się rozpakujemy i będziemy mogły cieszyć się dzieciaczkami ja już się doczekać nie mogę aż zobaczę małą choć strach tez jest wiadomo. No i będzie tęsknota za dziećmi Jak będę w szpitalu.. oby krótko nas trzymali. Dam znać co jutro po wizycie
Oj jak Was czytam to nie mam na co narzekać zupełnie, ani rozstępów nie mam (w zadnej ciazy nie miałam) , nie spuchłam uff czuje się na prawde swietnie. Do terminu 17 dni.. w kazdym razie dziewczyny mamy już wrzesien czas leci jak szalony wiec raz dwa wszystkie się rozpakujemy i będziemy mogły cieszyć się dzieciaczkami ja już się doczekać nie mogę aż zobaczę małą choć strach tez jest wiadomo. No i będzie tęsknota za dziećmi Jak będę w szpitalu.. oby krótko nas trzymali. Dam znać co jutro po wizycie
Pewnie to dzidziuś rośnie jak szalonyA ja właśnie teraz na końcu tyje najwięcej w ciągu tygodnia 1.5kg, gdzie wczesniej tyłam max 0.5kg na tydzień
Myślę że dużo ci nie wyjdzie szczególnie że termin tuż tuż mi od szóstego miesiąca poszły nagle rozstępy i to z dnia na dzień jak małe to nic nie będzie widać gorzej jak ma się krwisto fioletowe można się zdołowaćJa też tyję regularnie, a dziecko niby takie małe... nie wiem o co chodzi...
A co do rozstępów, to pisałam, że nie mam. A dziś swojej pupie się przyjrzałam i wydaje mi się, że coś na lewym pośladku mi wyłazi. Blado czerwone cieniutkie kreseczki
Ja jestem śpiącą non stop a nocami spać nie mogę, chyba ze stresu wczoraj też za dużo się nie udzielałam tutaj bo głowa mi pękała cały dzień, mąż mnie wyganiał żebym się przespała a ja zasnąć nie mogłam. Dzisiaj o 15:30 wizyta, trzymajcie kciuki za nasHej Dziewczyny, czy Wy też jesteście takie śpiące ciągle?
Macie sposoby na ból głowy? Męczy mnie od wczoraj ból skroni, czoła i boki głowy W nocy musiałam już wziąc paracetamol, bo się spać nie dało, ale on mi pomaga na 4h i znów boli. Przed ciążą często bolała mnie głowa, ibuprofen400 zawsze mi pomagał.
Buziaki
Trzymamyi czekamy na dobre wiadomosciJa jestem śpiącą non stop a nocami spać nie mogę, chyba ze stresu wczoraj też za dużo się nie udzielałam tutaj bo głowa mi pękała cały dzień, mąż mnie wyganiał żebym się przespała a ja zasnąć nie mogłam. Dzisiaj o 15:30 wizyta, trzymajcie kciuki za nas