reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja jestem śpiącą non stop a nocami spać nie mogę, chyba ze stresu :( wczoraj też za dużo się nie udzielałam tutaj bo głowa mi pękała cały dzień, mąż mnie wyganiał żebym się przespała a ja zasnąć nie mogłam. Dzisiaj o 15:30 wizyta, trzymajcie kciuki za nas ;)

To chyba coś musi w tym być, ja też się nieraz męczę w nocy, w dzień jestem śpiąca. A od wczoraj ból głowy.

Ja mam dziś o 14.30 wizyte, więc jestem też myślami z Tobą i Sopek 😘 a po wizytach zdamy sobie relacje 😊

reklama
Cześć dziewczyny. Nie mogłam nadrobić zaległości w czytaniu takie aktywne tu jesteście[emoji6]. Ja jutro kładę się do szpitala na Polna w Poznaniu na wywołanie porodu. Jestem przerażona, trzymajcie kciuki. Wiecie co jeszcze.... Mam taką wielka walizę,boję się że pomyśla,ze chce tam zamieszkać....[emoji57][emoji15]

Cześć dziewczyny. Nie mogłam nadrobić zaległości w czytaniu takie aktywne tu jesteście[emoji6]. Ja jutro kładę się do szpitala na Polna w Poznaniu na wywołanie porodu. Jestem przerażona, trzymajcie kciuki. Wiecie co jeszcze.... Mam taką wielka walizę,boję się że pomyśla,ze chce tam zamieszkać....[emoji57][emoji15]
Oj nie zazdroszczę😟 ja właśnie mam nadzieję że mnie to ominie jutro termin ale lekarz powiedział że będą czekać do dwóch tygodni po terminie 😬 ale mam nadzieję że sam się zacznie 😊 bo już zmęczona jestem troszkę 😘 też mam mega walizkę 😅będzie dobrze dasz radę będziemy trzymać kciuki widocznie bobaskowi wygodnie u mamy w brzuchu😊 jak będziesz jakiś czas po daj znać 😘

Hej Dziewczyny, czy Wy też jesteście takie śpiące ciągle? 🥴
Macie sposoby na ból głowy? Męczy mnie od wczoraj ból skroni, czoła i boki głowy 🤕 W nocy musiałam już wziąc paracetamol, bo się spać nie dało, ale on mi pomaga na 4h i znów boli. Przed ciążą często bolała mnie głowa, ibuprofen400 zawsze mi pomagał.
Buziaki 😚
Oj tak, senność też mnie dopadła, już od jakiś 2 tygodni :(

Ja jestem śpiącą non stop a nocami spać nie mogę, chyba ze stresu :( wczoraj też za dużo się nie udzielałam tutaj bo głowa mi pękała cały dzień, mąż mnie wyganiał żebym się przespała a ja zasnąć nie mogłam. Dzisiaj o 15:30 wizyta, trzymajcie kciuki za nas ;)
Trzymam kciuki! ❤ czekamy na wiadomości ❤
To chyba coś musi w tym być, ja też się nieraz męczę w nocy, w dzień jestem śpiąca. A od wczoraj ból głowy.

Ja mam dziś o 14.30 wizyte, więc jestem też myślami z Tobą i Sopek 😘 a po wizytach zdamy sobie relacje 😊

Trzymam kciuki ❤ daj znać po wizycie jak tam 😍
Powodzenia ❤❤❤ a walizkę też mam wielką 😅😅

Dariaa89 trzymamy kciuki żeby poszło szybko i sprawnie!
Ja już po wizycie, wszystko ok mała wazy jakieś 2700g, mam 2 cm rozwarcia ale w pierwszej ciazy z 3cm chodziłam cały miesiąc wiec się nie nastawiam na nic;)
Tez dziś miałam bezsenna noc i czuje się taka nie do życia ze masakra..
Dobrze, że wszystko jest w porządku ❤ pozostaje czekać, aż cos sie zacznie dziać 😁

Daria, oczywiście trzymamy kciuki! Daj znać po wszystkim, jak już nabierzesz sił! Myślimy o Tobie ciepło! 😘

Sopek, ekstra że dzidziuś tak fajnie rośnie! Jak jeszcze wytrzymasz trochę z tym rozwarciem, to dobijecie na pewno do 3kg , jak nie lepiej💪💪

Też się zastanawiam co z wielkością walizki. Muszę wziąć tylko ubrania dla siebie, ręczniki i kosmetyki. A dla dziecka tylko ciuszki na wyjście ze szpitala. Resztę zapewnia szpital. Ale liczę na pokój rodzinny (o ile będzie wolny) i nie wiem,czy pakować męża do mojej walizki,czy w osobną torbę 🤔

Ja właśnie z wanny wyszłam, jejku jaką jogę przez depilację miałam 😅🙈 ale staram się jakoś po omacku ogolić tam na dole, jak mam wizytę u gina 😂

Luiska:) - ja zawszę przed prysznicem kładę krzesełko siadam z lustrem i depiluje się 😅😂🤣 bo w każdej chwili mogę zacząć rodzić i chce być gotowa 😅 dobrze że daję radę sama bo bratową mąż musiał golić bo miała taki ogromny brzuch i nie bez powodu bo urodziła 4200 🙉😂😜

Ja mam duży prysznic więc po prostu w nim siadam i golę się na oślep 😂 kilka razy zawołałam męża, żeby mnie wyręczył, ale on był tak przerażony, że zrobi mi krzywdę, że trwało to zdecydowanie za długo 😂😂😂 więc radzę sobie jeszcze jakoś sama 😁 a obwód brzuszka mam obecnie 103cm 😊

reklama
Dariaa89 trzymamy kciuki żeby poszło szybko i sprawnie!
Ja już po wizycie, wszystko ok mała wazy jakieś 2700g, mam 2 cm rozwarcia ale w pierwszej ciazy z 3cm chodziłam cały miesiąc wiec się nie nastawiam na nic;)
Tez dziś miałam bezsenna noc i czuje się taka nie do życia ze masakra..
To malutka już duża. Termin się zbliża to może nie będziesz długo czekać skoro już 3cm😉

Do góry