Dwa+Trzy
Fanka BB :)
U mnie zmieni wiele, przestanę panikować. Bo jak sobie PAPP-A przypomnę to do dzisiaj mnie mdli.Ja nie robię bo to nic nie zmieni[emoji51] gdyby było jakieś obciążenie rodzinne to może...
A po 35rż jeszcze na amniopunkcję będą namawiać.. Tym bardziej, że w 2 ciąży byłam wciągnięta w program prenatalny.
No właśnie, ten spokój jest bezcenny..@Aklime to tak jak my tez jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy, rodzicom może powiemy po 13.01 czyli pierwszej wizycie
A to z tymi tygodniami to różnie mówią lekarze tez. Ja urodziłam pierwszego syna 37t2d i już mówili ze to 38.
@Anisa15 mina nie martw się! Mam nadzieje ze 2 trymestr już powitasz w lepszej formie a może nawet i szybciej
@Madeline. Ja chyba az takiego hardcore’u nie miałam. Ale teraz czuje się jak w 3 ciazy mdłości już takie dla mnie dosyć mocne, ze na nic nie mam ochoty ani siły. Teraz byłam na spacerze na takim przymrozku nad zatoka to jest mi odrobine lepiej.
@Dwa+Trzy ja myśle o takim tescie ze względu na poprzednia ciąże, ale zosbaczymy jeszcze. Trochę mnie kusi ze już po 10 tygodniu mogłabym odetchnąć
Ja już będę miała obowiązkowo :/ a Ty ile masz lat?Widzialam ze jest konkurs na stonie babyboom i mozna wygrac za darmo ja planuje zrobic tylko prenatalne prywatnie ale raczej bez PAPP-A chyba nie chce sie stresowac w razie czego, co bedzie to bedzie. I chcialabym tak ok 13 tyg, moze plec by juz powiedzieli
Muszę zerknąć na ten konkurs
O pierwszym Synu dowiedziałam się w 12tc, sama wypatrzyłam ale ja od początku czułam chłopaka Przy drugim dopiero w 18tc i to najpierw był dziewczynką przez chwilę a że ja mocno na córę nastawiona to przeszłam rozczarowanie.
A teraz gdzieś czuję ten róż ale staram się nie nakręcać i tym razem chciałam po prostu dziecka Zdrowego !