reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Podziwiam, ze tyle wytrzymalas do zrobienia testu:)
Mi wypada na 9 a testowalam juz tydzien temu ,[emoji23]

Czesto tak jest, ze jak juz ludzie sobie odpuszcza to sie udaje:)

Jakoś nawet nie myślałam ze będę w ciąży [emoji28]🤷🏻‍♀️ czekałam na okres ... a tutaj owulacja mi się przesunęła [emoji6] i dzidzia wyszła ... szok i niedowierzanie [emoji5]

reklama
Jakoś nawet nie myślałam ze będę w ciąży [emoji28]🤷🏻‍♀️ czekałam na okres ... a tutaj owulacja mi się przesunęła [emoji6] i dzidzia wyszła ... szok i niedowierzanie [emoji5]

Super, takie niespodzianki są najlepsze :D. Jednak ciąża najczęściej pojawia się w najbardziej zaskakującym momencie :). Gratuluję!

Ja to ost raz rodziłam 6 lat temu wiec muszę sobie dużo przypomnieć 🤷🏻‍♀️[emoji23] u nas jest jeden ginekolog i to straszne kolejki ciekawe kiedy mnie przyjemnie

Ja nie u swojego lekarza niestety bo di niego dopiwro 27 lutego, ale za to do dwoch innych , jedna na 15 a druga 30 stycznia

Ja jeszcze się nie umówiłam bo dwóch lekarzy do których się wybieram są na urlopie od Świąt[emoji57] mam nadzieję, że 14.01 znajdzie się dla mnie jakiś termin[emoji51]

Ja to ost raz rodziłam 6 lat temu wiec muszę sobie dużo przypomnieć 🤷🏻‍♀️[emoji23] u nas jest jeden ginekolog i to straszne kolejki ciekawe kiedy mnie przyjemnie

Gratulacje!!! Piękne kreski!
Cudownie, ze po takim czasie i niespodziewanie Wam się udało!

Ja mam wizytę 13.01 będzie 6t7d wiec licze, ze już coś zobaczę.

Ja czekam na wizytę u lekarza do 7-8 tygodnia ciąży. 30stycznia muszę zrobić medycynę pracy bo mi się kończy więc l4 nie wchodzi w grę. Do lekarza mogę iść już we wtorek aleto bezsensu bo serduszka jeszcze nie będzie słychać.

reklama
Do góry