reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Podziwiam, ze tyle wytrzymalas do zrobienia testu:)
Mi wypada na 9 a testowalam juz tydzien temu ,[emoji23]

Czesto tak jest, ze jak juz ludzie sobie odpuszcza to sie udaje:)

Jakoś nawet nie myślałam ze będę w ciąży [emoji28]🤷🏻‍♀️ czekałam na okres ... a tutaj owulacja mi się przesunęła [emoji6] i dzidzia wyszła ... szok i niedowierzanie [emoji5]

reklama
Jakoś nawet nie myślałam ze będę w ciąży [emoji28]🤷🏻‍♀️ czekałam na okres ... a tutaj owulacja mi się przesunęła [emoji6] i dzidzia wyszła ... szok i niedowierzanie [emoji5]

Super, takie niespodzianki są najlepsze :D. Jednak ciąża najczęściej pojawia się w najbardziej zaskakującym momencie :). Gratuluję!

Ja to ost raz rodziłam 6 lat temu wiec muszę sobie dużo przypomnieć 🤷🏻‍♀️[emoji23] u nas jest jeden ginekolog i to straszne kolejki ciekawe kiedy mnie przyjemnie

Ja nie u swojego lekarza niestety bo di niego dopiwro 27 lutego, ale za to do dwoch innych , jedna na 15 a druga 30 stycznia

Ja jeszcze się nie umówiłam bo dwóch lekarzy do których się wybieram są na urlopie od Świąt[emoji57] mam nadzieję, że 14.01 znajdzie się dla mnie jakiś termin[emoji51]

Ja to ost raz rodziłam 6 lat temu wiec muszę sobie dużo przypomnieć 🤷🏻‍♀️[emoji23] u nas jest jeden ginekolog i to straszne kolejki ciekawe kiedy mnie przyjemnie

Gratulacje!!! Piękne kreski!
Cudownie, ze po takim czasie i niespodziewanie Wam się udało!

Ja mam wizytę 13.01 będzie 6t7d wiec licze, ze już coś zobaczę.

Ja czekam na wizytę u lekarza do 7-8 tygodnia ciąży. 30stycznia muszę zrobić medycynę pracy bo mi się kończy więc l4 nie wchodzi w grę. Do lekarza mogę iść już we wtorek aleto bezsensu bo serduszka jeszcze nie będzie słychać.

reklama
Do góry