reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

@Aklime to tak jak my tez jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy, rodzicom może powiemy po 13.01 czyli pierwszej wizycie :)

A to z tymi tygodniami to różnie mówią lekarze tez. Ja urodziłam pierwszego syna 37t2d i już mówili ze to 38.

@Anisa15 mina nie martw się! Mam nadzieje ze 2 trymestr już powitasz w lepszej formie a może nawet i szybciej :)

@Madeline. Ja chyba az takiego hardcore’u nie miałam. Ale teraz czuje się jak w 3 ciazy mdłości już takie dla mnie dosyć mocne, ze na nic nie mam ochoty ani siły. Teraz byłam na spacerze na takim przymrozku nad zatoka to jest mi odrobine lepiej.

@Dwa+Trzy ja myśle o takim tescie ze względu na poprzednia ciąże, ale zosbaczymy jeszcze. Trochę mnie kusi ze już po 10 tygodniu mogłabym odetchnąć

reklama
Dołączam i ja z terminem na 6 września orientacyjnie na razie wg miesiączki😉 Witajcie dziewczyny 😉 dużo zdrówka i powodzenia a ja mam pytanko kto robił bhcg pochwalic się? ☕😜

Z tego co widziałam to większość dziewczyn robiło betę.
U mnie było tak:
23.12 - 223
27.12 - 1529
30.12 - 7440 - tego dnia miałam wizytę i zarodka jeszcze nie było widać.
Ostatnia miesiączkę miałam 28.11, ale owulacja nastąpiła dosłownie kilka dni po zakończeniu krwawienia więc ciężko mi powiedzieć, który dzień ciąży to będzie.

Dziewczyny a zastanawiałyście się nad testami prenatalnymi typu Nifty?
Bo ja chciałabym zrobić chociażby ze względu na skończone 35lat bo na bank wyślą mnie na PAPP-A , które mnie tylko stresuje bo ryzyko zawsze jakieś wyliczą :/
Widzialam ze jest konkurs na stonie babyboom i mozna wygrac za darmo:) ja planuje zrobic tylko prenatalne prywatnie ale raczej bez PAPP-A chyba nie chce sie stresowac w razie czego, co bedzie to bedzie. I chcialabym tak ok 13 tyg, moze plec by juz powiedzieli:)

reklama
Do góry