reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie dziś prawie bezsenna noc od 12do prawie 5 nie mogłam zasnąć.Mała w brzuchu buszowała,pies na legowisku się wiercił a na dodatek mój zaczął chrapać.No orkiestra jak diabli.Co za noc.
Chrapanie najgorsze 🙂 ja w pierwszej ciąży od początku drugiego trymestru do końca ciąży chrapalam a wcześniej nigdy tego nie robiłam i po porodzie też minęło. Mąż wtedy się mógł po żyć jak ja się czuje jak on chrapię 😊 w drugiej ciąży tego problemu póki co nie ma 😃

Też czekam na wypłatę z ZUS....

Dziewczyny, powiedzcie mi, bo nie wiem co myśleć. Wczoraj rano waga wskazywała 62,5kg, a dzisiaj rano 63,5kg. Możliwe jest to, żebym w jeden dzień przytyła 1kg?

Dziewczyny, powiedzcie mi, bo nie wiem co myśleć. Wczoraj rano waga wskazywała 62,5kg, a dzisiaj rano 63,5kg. Możliwe jest to, żebym w jeden dzień przytyła 1kg?
Woda się zatrzymuje i zbiera :) wiec jak najbardziej możliwy kg więcej przez jeden dzień. Zwłaszcza tez czy ważyłas się o tej samej porze :D bo wieczorem to już w ogóle człowiek więcej wazy 😁

Ja przytyłam 1kg w tydzień ;) nie waz się codziennie bo szału dostaniesz :p ja sobie wyznaczam zawsze jeden dzień w tygodniu, najczęściej xx+3 i wtedy się ważę :)

reklama
Do góry