reklama
Agnieszka 123456789
Fanka BB :)
Mi się zdarzyło raz na samym początku ciąży w pierwszym miesiącu jak jeszcze pracowałam. A tak to nie.Kobietki A czy miewacie omdlenia? Mi się dziś zdarzyło.. pierwszy raz w życiu i to niefortunnie w markecie..
Agnieszka 123456789
Beata0192
My szukamy imienia niepopularnego obecnie a jednocześnie "Zwykłego" coś jak Iwonka, Agnieszka, Izabela i żeby pasowało do dziecka, nastolatki i prezes firmy
Na zaparcia ruch, u mnie nic nie pomagało ani woda po 4litry dziennie sama i z cytryną, ani siemię lniane, pieczywo razowe, maślanka, kapusta kiszona, ani śliwki suszone, ani czopki z gliceryny ani laktuloza nawet pół butelki dziennie. Nie załatwiałam się po 7dni i to przychodziło mi z ogromnym wysiłkiem. Póki nie przyjęliśmy pod dach szczeniaka za którym chcąc nie chcąc muszę trochę więcej latać i puściło wszystko.
Na zaparcia ruch, u mnie nic nie pomagało ani woda po 4litry dziennie sama i z cytryną, ani siemię lniane, pieczywo razowe, maślanka, kapusta kiszona, ani śliwki suszone, ani czopki z gliceryny ani laktuloza nawet pół butelki dziennie. Nie załatwiałam się po 7dni i to przychodziło mi z ogromnym wysiłkiem. Póki nie przyjęliśmy pod dach szczeniaka za którym chcąc nie chcąc muszę trochę więcej latać i puściło wszystko.
Beata0192
BTW wynik z Sanco Plus bardzo dobry, Echo Serca daje nadzieję na poprawę wady serca... Obietnicy nie ma ale jest nadzieja.
LoveBass
My szukamy imienia niepopularnego obecnie a jednocześnie "Zwykłego" coś jak Iwonka, Agnieszka, Izabela i żeby pasowało do dziecka, nastolatki i prezes firmy
My też właśnie szukamy imienia takiego zwykłego, ale dalej nie mamy pomysłu
Odnośnie zaparć - na mnie też te wszystkie sposoby nie działają, ale za to serek wiejski albo płatki z mlekiem pomagają szybko
Isia35
Początkująca w BB
To tak jak u mnie. Nic nie działa oprócz nabiału. Wystarczy,że dziennie wypije jogurt i nie mam problemu z zaparciami. Co do imienia to u nas będzie też zwykłe....dla dziewczynki wymyśliła bym mnóstwo a że urodzi się syn to będzie miał na imię Pawełek....zwykle ,proste ,bez wymyślania ...My też właśnie szukamy imienia takiego zwykłego, ale dalej nie mamy pomysłu
Odnośnie zaparć - na mnie też te wszystkie sposoby nie działają, ale za to serek wiejski albo płatki z mlekiem pomagają szybko
Agnieszka 123456789
Byłam dziś na USG połówkowym. Wszystko jest dobrze. USG trwało 5 minut. Czytałam, że trwa to 30-40 minut. Nie dostałam żadnego zdjęcia. Według USG termin na 2 września, natomiast według ginekologa na pierwszej wizycie 5 września. Jak było u Was? I oczywiście jak to w tym szpitalu nie zabrakło pytania po co ja tu w ogóle przyszłam...
30 kwietnia powinnam dostać przelew z ZUS-u a do dnia dzisiejszego cisza. Obsługa jest u nas telefoniczna, ale pani na infolinii mówi, że pracuje zdalnie w domu i nie ma dojścia do jakichkolwiek informacji na mój temat. Mogę także kontaktować się bezpośrednio internetowo przez profil logując się w banku, a tam to na odpowiedź czeka się co najmniej 20 dni. Z drugiej strony mają policzyć mi jeszcze raz kwotę zasiłku ponieważ dali mi za mało. Ciekawe czy liczą czy co się tam dzieje.
30 kwietnia powinnam dostać przelew z ZUS-u a do dnia dzisiejszego cisza. Obsługa jest u nas telefoniczna, ale pani na infolinii mówi, że pracuje zdalnie w domu i nie ma dojścia do jakichkolwiek informacji na mój temat. Mogę także kontaktować się bezpośrednio internetowo przez profil logując się w banku, a tam to na odpowiedź czeka się co najmniej 20 dni. Z drugiej strony mają policzyć mi jeszcze raz kwotę zasiłku ponieważ dali mi za mało. Ciekawe czy liczą czy co się tam dzieje.
Trochę za krótko trwało :/ dostałaś wyniki na papierze? Wszystkie parametry czy w normie itd?Byłam dziś na USG połówkowym. Wszystko jest dobrze. USG trwało 5 minut. Czytałam, że trwa to 30-40 minut. Nie dostałam żadnego zdjęcia. Według USG termin na 2 września, natomiast według ginekologa na pierwszej wizycie 5 września. Jak było u Was? I oczywiście jak to w tym szpitalu nie zabrakło pytania po co ja tu w ogóle przyszłam...
reklama
Agnieszka 123456789
Załączam zdjęcie opisu.Trochę za krótko trwało :/ dostałaś wyniki na papierze? Wszystkie parametry czy w normie itd?
Załączniki