Ewelina 0605
Zaciekawiona BB
Ja mam we wtorek polowkowe 19+6. Będę mieć synka i będzie to Adaś
Mam już 6 latka Adrianka i 9 letnia Lenke.
Mam już 6 latka Adrianka i 9 letnia Lenke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dopiero zapisali na 22 tydzień :/Dziewczyny w którym tyg robicie drugie badanie prenatalne?
Ja nie musiałam mieć pełnego pęcherza. Zarówno na prenatalnych 1 trymestru jak i na połówkowychA czy na badania połówkowe macie zalecone przyjść z pełnym pęcherzem czy to nie ma znaczenia?
Mnie dopiero zapisali na 22 tydzień :/
W teorii jest chyba od 18+0 do 22+6.Bo ja już zgłupiałam do którego tygodnia max można zrobić te badania?
Moim zdaniem od usg bo jeśli wychodzi młodsze to znaczy ze owulacja mogła się przesunąć Zreszta mi tez gin liczy od usgTak wiem też to czytałam, tylko jak dzwoniłam pytałam to mówiono nawet że do 23 i 6 dni.
Moje maleństwo według USG jest zawsze tydzień młodsze niż według daty miesiączki. I nie wiem według której daty się umawiać..
Koleżanka miała połówkowe w 26tc nawet, jak jest małe to bym się zapisała na 22tc.Tak wiem też to czytałam, tylko jak dzwoniłam pytałam to mówiono nawet że do 23 i 6 dni.
Moje maleństwo według USG jest zawsze tydzień młodsze niż według daty miesiączki. I nie wiem według której daty się umawiać..
Dziękuje ! Czy komuś się zdarzyło , ze wyszło mu na tych połówkowych coś złego ?Na połówkowych już nie ma takiej potrzeby, dzieciak już jest duży i dobrze go widać [emoji4][emoji854]