Agnieszka 123456789
Fanka BB :)
Też tak czytałam że do końca 22 tygodniaBo ja już zgłupiałam do którego tygodnia max można zrobić te badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak czytałam że do końca 22 tygodniaBo ja już zgłupiałam do którego tygodnia max można zrobić te badania?
Tak, mi wykryło wadęDziękuje ! Czy komuś się zdarzyło , ze wyszło mu na tych połówkowych coś złego ?
Współczuje :/ i wysyłali Cię na dalsze badania ?Tak, mi wykryło wadę
Nie, to na szczęście nic takiego bardzo poważnego, wada do wyleczenia po urodzeniuWspółczuje :/ i wysyłali Cię na dalsze badania ?
Ja nie miałam ani razuDziewczyny a co ile lekarz wam sprawdza ph pochwy, bądź badania czystości pochwy?
Ani razu w żadnej ciążyDziewczyny a co ile lekarz wam sprawdza ph pochwy, bądź badania czystości pochwy?