momtobe_90
Fanka BB :)
20+3Dziewczyny w którym tyg robicie drugie badanie prenatalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20+3Dziewczyny w którym tyg robicie drugie badanie prenatalne?
U nas też jeszcze nie wiemy jaka płeć. Ale jeśli będzie chłopiec to właśnie Tymon a co do dziewczynki, zdania są podzielone. Ja bym chciała Marcelinkę a mąż ZuzięHej. U nas nasze maleństwo ukrywa jaka ma płeć, ale moja ginekolog stawia, że to może być dziewczyna. Jeśli to się potwierdzi to zawsze chciałam mieć córkę o imieniu Sara. Jeśli jednak będzie syn to mąż marzy o Tymonie. [emoji6]Pozdrawiam
21t4d i już nie mogę się doczekaćDziewczyny w którym tyg robicie drugie badanie prenatalne?
Ja miałam 20+4Dziewczyny w którym tyg robicie drugie badanie prenatalne?
Nie mam żadnych zaleceń ale ten sam lekarz na prenatalnych zapytał czy jest pełen bo niby tak lepiej. Za to teraz byłam na USG i lekarz zalecił opróżnić pęcherz. Nie mam pojęcia od czego to zależyA czy na badania połówkowe macie zalecone przyjść z pełnym pęcherzem czy to nie ma znaczenia?
A czy na badania połówkowe macie zalecone przyjść z pełnym pęcherzem czy to nie ma znaczenia?