reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja nadal walczę z przeziębieniem... Codziennie w okolicach 3 rano budzę się z dziwnym czymś w gardle i kaszel męczy mnie tak, że już nawet mąż ma mnie dosyć 🙈. Zaopatrzyłam się w serię leków dla kobiet w ciąży. Piję syrop, biorę tabletki do ssania, od wczoraj pojawił się katar więc kupiłam też krople do nosa. Robię inhalacje i nic... Miałam iść do rodzinnego ale się nie wyrobiłam w czasie więc jeśli dalej nic nie będzie przechodzić to zgłoszę się do niego we wtorek. No i z niecierpliwością czekam do 10.01 na wizytę.
Od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch. Wczoraj zauważyłam na papierze kilka brązowych nitek, co mnie zmartwiło, ale jak narazie nic więcej się nie dzieje.

reklama
Ja nie mam gdzie zrobic bety i w sumie to sie nawet z tego ciesze [emoji16] jestem po tylu stratach, tyle razy sie trzeslam od poczatku , ze znowu skonczy sie niepowodzeniem...
Teraz doszlismy do wniosku ze bedziemy sie cieszyc kazda chwilka i nie bede sie przejmowac najmniejszym ukłuciem w boku... Normalnie bym juz byla u rodzinnego zglosic ciaze. Poczekam jeszcze 2 tyg. Jest mi.dobrze jak.jest.
Przykro mi strasznie, ze nie wszystkim nam bedzie dane byc wrzesniowka... Ale dziewczyny nie nakrecajmy sie. Pozytywne myslenie to polowa sukcesu ;)

Ja
nadal walczę z przeziębieniem... Codziennie w okolicach 3 rano budzę się z dziwnym czymś w gardle i kaszel męczy mnie tak, że już nawet mąż ma mnie dosyć 🙈. Zaopatrzyłam się w serię leków dla kobiet w ciąży. Piję syrop, biorę tabletki do ssania, od wczoraj pojawił się katar więc kupiłam też krople do nosa. Robię inhalacje i nic... Miałam iść do rodzinnego ale się nie wyrobiłam w czasie więc jeśli dalej nic nie będzie przechodzić to zgłoszę się do niego we wtorek. No i z niecierpliwością czekam do 10.01 na wizytę.
Od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch. Wczoraj zauważyłam na papierze kilka brązowych nitek, co mnie zmartwiło, ale jak narazie nic więcej się nie dzieje.

Tak narazie spokój. Nie wiem czy to było jednorazowe czy tabletki zatrzymały i się rozkręci dopiero :(

Odpoczywaj, we wtorek masz wizytę? Dobrze, że masz duphaston. W sumie w szpitalu nic by więcej nie zrobili, jedynie usg i zobaczyli pęcherzyk. Moja koleżanka dosłownie chlusnęła krwią, a ma zdrowego synka[emoji4] ja wierzę, że będzie dobrze!

Odpoczywaj, we wtorek masz wizytę? Dobrze, że masz duphaston. W sumie w szpitalu nic by więcej nie zrobili, jedynie usg i zobaczyli pęcherzyk. Moja koleżanka dosłownie chlusnęła krwią, a ma zdrowego synka[emoji4] ja wierzę, że będzie dobrze!
Dziękuję 😘 na tym duphastonie jadę od 16dc . Teraz tylko zwiększył dawkę . Co ma być to będzie na tak wczesnym etapie i tak nic więcej nie da się zrobić 😥 ale ta beta przecież tak ładnie rosła. Wizytę mam dopiero 13 😔 6tc w tedy będzie

Dziękuję 😘 na tym duphastonie jadę od 16dc . Teraz tylko zwiększył dawkę . Co ma być to będzie na tak wczesnym etapie i tak nic więcej nie da się zrobić 😥 ale ta beta przecież tak ładnie rosła. Wizytę mam dopiero 13 😔 6tc w tedy będzie
Z tym porannym krwawieniem Ustaly też objawy. Jak Mialam węch to teraz nic ,piersi Ustaly. Zero pozytywnych objawów. Okropnie się martwię 😥😥😥😰

Nam się chyba udało na wrzesień 2020 :) ostatni okres trwał od 30 listopada do 4 grudnia, dziś w 36 dniu cyklu zrobiłam test ;)

Załączniki

• IMG_20200104_074545.jpg
    IMG_20200104_074545.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 127
Tak narazie spokój. Nie wiem czy to było jednorazowe czy tabletki zatrzymały i się rozkręci dopiero :(
Nieustannie trzymam kciuki!

Ja rowniez sie z Wami zegnam.Czulam.ze cos jest nie tak. Beta z 92 na 101.
No trudno,zycze wszystkim szczęśliwych 9mscy [emoji173][emoji173][emoji173]
Ale powtarzałaś w innym labie? Mogą być różne wartości.

Z tym porannym krwawieniem Ustaly też objawy. Jak Mialam węch to teraz nic ,piersi Ustaly. Zero pozytywnych objawów. Okropnie się martwię [emoji26][emoji26][emoji26][emoji27]

To o niczym nie świadczy, nasza głowa potrafi robić takie psikusy[emoji57] pozostaje odpoczywać do wizyty, leż i oglądaj seriale żeby zająć głowę;)

reklama
Do góry