Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Też miałam mieć 18.12 ale się przesunęła na 19.12 albo 20.12Bardzo malenka roznica ja mialam OM 11.12.19 ale owulacja byla juz 18.12.19 dlatego z OM bylby tydzien młodsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam mieć 18.12 ale się przesunęła na 19.12 albo 20.12Bardzo malenka roznica ja mialam OM 11.12.19 ale owulacja byla juz 18.12.19 dlatego z OM bylby tydzien młodsze
Prawie to samo, widac tez po hcg ze male rozniceTeż miałam mieć 18.12 ale się przesunęła na 19.12 albo 20.12
Jak chodzi do żłobka to karmie rano, jak wrócę z pracy z dwa razy i do snu. Później w nocy od 3 w porywach do 11 nawet gdy miała gorszy dzień i jedynie cyc pomaga. Także, póki co nie widzimy szans nawet żeby przestać karmić, poza tym obie chyba jeszcze nie jesteśmy gotowe na zakończenie mlecznej drogi.Kurczę wstawiłam post i nie widać go[emoji58] Ja karmię i chciałabym dalej karmić. Moje dziecko nie pije nic z butelki, ma 11 mc. Ile razy dziennie jeszcze karmisz? Moja koleżanka jest teraz w drugim trymestrze i nadal karmi[emoji4] a jej lekarz kazał odstawić od razu pomimo, że wszystko było dobrze. Potem zaczęła plamić jak w każdej ciąży, pojechała do szpitala, dostała duphaston i tam lekarz powiedział, że może karmić. Od tamtej pory wszystko dobrze
Edit. O teraz się pojawił![emoji58]
Cześć dziewczyny,
Na początku chce pogratulować wszystkim przyszłym szczęśliwym mamą
Długo się zastanawiałam czy napisać tutaj, nie chce znowu się nastawiac. Od jakiegos czasu biegam co chwile do toalety, bolą mnie piersi, mam zawroty głowy i myslalam że może to ciąża. Ale byłam wczoraj zrobić bete i wyszła ujemna ;( i jak myślicie czy może nie za wcześnie zrobiłam badanie ? Cykle mam regularne 28 dni , OM 11 grudnia a owulacja 26.12
Chociaz wydaje mi sie ze w krwi już powinno cos wyjsc jakby to byla ciąża. Boje się że znowu sie nastawiłam za bardzo.
Pozdrawiam
U mnie właśnie tak wyglądało plamienie implantacyjne, czyli czerwona krew po stosunku w 9dpo owu.Cześć dziewczyny to znowu ja
Chcialam sie dowiedziec jak u Was wyglądało to plamienie implantacyjne?
Dzisiaj po stosunku miałam krew i wydaje mi sie ze na okres to o wiele za wcześnie, chociaz wiadomo różnie to bywa.
I tak czytałam że to plamienie to jest brązowe ale chciałam sie upewnic?
Dalej mam nadzieję, że może się udało i będę szczęśliwa wrześniowa mamą ale mnie to krwawienie zestresowalo.
Pozdraiwam
To wlasnie dzisiaj jest mój 9dpo owuU mnie właśnie tak wyglądało plamienie implantacyjne, czyli czerwona krew po stosunku w 9dpo owu.
Ja wcześniej plamilam kilka dni na brazowo ale to od duphastonu, a po tej krwi po stosunku ustaly plamieniaTo wlasnie dzisiaj jest mój 9dpo owu , uspokoiłaś mnie bardzo
A jak długo trwało u Ciebie ?
Pozdrawiam
Dziękuję ci bardzoJa wcześniej plamilam kilka dni na brazowo ale to od duphastonu, a po tej krwi po stosunku ustaly plamienia
Tez myslalam ze moze to na okres bo czesto przed okresem tak mam ale wlasnie bylo duzo za wczesnie, i zaraz testy zaczely wychodzic blado pozytywne juz 10-11dpp, a 12 dpp bylam na becie
Trzymam kciuki ze to TO!
Jak chodzi do żłobka to karmie rano, jak wrócę z pracy z dwa razy i do snu. Później w nocy od 3 w porywach do 11 nawet gdy miała gorszy dzień i jedynie cyc pomaga. Także, póki co nie widzimy szans nawet żeby przestać karmić, poza tym obie chyba jeszcze nie jesteśmy gotowe na zakończenie mlecznej drogi.
Cześć dziewczyny to znowu ja [emoji16]
Chcialam sie dowiedziec jak u Was wyglądało to plamienie implantacyjne?
Dzisiaj po stosunku miałam krew i wydaje mi sie ze na okres to o wiele za wcześnie, chociaz wiadomo różnie to bywa.
I tak czytałam że to plamienie to jest brązowe ale chciałam sie upewnic?
Dalej mam nadzieję, że może się udało i będę szczęśliwa wrześniowa mamą ale mnie to krwawienie zestresowalo.
Pozdraiwam [emoji8][emoji8]