reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Bardzo mi przykro, ale muszę się z Wami pożegnać. Dzisiaj beta spadła do 4 i dostałam obfitego krwawienia [emoji17]

Ale miło było choć przez chwilę się cieszyć myślą o wrześniu.

Życzę Wam wszystkim zdrowia, bezpiecznych, udanych porodów i zdrowych bobasów za 9 miesięcy :)

Bądź silna kochana! Życzę Ci, żeby jak najszybciej wszystko się u Ciebie ułożyło. Trzymam za Ciebie kciuki!

reklama
A ja zaczęłam krwawic, czuje brzuch jak na @ mam dość!!!! Ost33dc A dziś 34 [emoji27] i co z tego że beta rosła [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] poczekam jeszcze i napiszę do lekarza, bo i teraz nie mam z kim jechać [emoji29]

Jak tam Lenka? Krwawienie ustało?

Dziewczyny, a któraś z Was jest w ciąży i karmi piersią? Nie chce odstawiac córki póki co, ma 1.5 roku, chodzi do żłobka i ta pierś ratuje nam życie przy chorobach. Czekam na wizytę u lekarza, ta dopiero 20 stycznia, zobaczymy co powie, wiem że jak ciąża nie jest zagrożona to można śmiało karmić, ale nie znam nikogo kto by to robił [emoji6] chciałabym dociagnac karmienie do 2 roku życia, ale w tej ciąży objawy mam o wiele bardziej nasilone i nie wiem czy dam radę.

Ja karmię, córka ma 11 mc i nie zamierzam przestać. Z resztą moje dziecko nie pije nic z butelki. Ile razy jeszcze karmisz? Ja mam koleżankę, która jest w drugim trymestrze i nadal karmi[emoji4]

Moja dobra koleżanka karmiła przez 7 miesięcy, odstawiła córkę dwa miesiące przed porodem:)
Dziewczyny, a któraś z Was jest w ciąży i karmi piersią? Nie chce odstawiac córki póki co, ma 1.5 roku, chodzi do żłobka i ta pierś ratuje nam życie przy chorobach. Czekam na wizytę u lekarza, ta dopiero 20 stycznia, zobaczymy co powie, wiem że jak ciąża nie jest zagrożona to można śmiało karmić, ale nie znam nikogo kto by to robił [emoji6] chciałabym dociagnac karmienie do 2 roku życia, ale w tej ciąży objawy mam o wiele bardziej nasilone i nie wiem czy dam radę.

Kurczę wstawiłam post i nie widać go[emoji58] Ja karmię i chciałabym dalej karmić. Moje dziecko nie pije nic z butelki, ma 11 mc. Ile razy dziennie jeszcze karmisz? Moja koleżanka jest teraz w drugim trymestrze i nadal karmi[emoji4] a jej lekarz kazał odstawić od razu pomimo, że wszystko było dobrze. Potem zaczęła plamić jak w każdej ciąży, pojechała do szpitala, dostała duphaston i tam lekarz powiedział, że może karmić. Od tamtej pory wszystko dobrze

Edit. O teraz się pojawił![emoji58]

Ściskam Cię kochana, trzymaj się!!
Bardzo mi przykro, ale muszę się z Wami pożegnać. Dzisiaj beta spadła do 4 i dostałam obfitego krwawienia [emoji17]

Życzę Wam wszystkim zdrowia, bezpiecznych, udanych porodów i zdrowych bobasów za 9 miesięcy :)

U mnie mdłości, senność pierś wieczorem dotknąć nie mogę tak bolą, kapeć w buzi i niestety omdlenia. Co do bety to mam złe skojarzenia przy młodym jak robiłam to w laboratorium poinformowano mnie że przy takiej becie to ciąża obumierająca a młody ma 6 lat przy drugiej przyrost piękny a puste jajo dlatego nie robię zbyt mnie to stresuje a postanowiłam przy tej ciąży być spokojna nie stresować małego człowieka we mnie.

Masz rację, to tylko stresuje niepotrzebnie. Ja akurat zrobiłam ale to i tak niczego nie zmienia, będzie co ma być, a po co sobie dokładać stresu[emoji849] nie wiem po co lazłam, potem jak wyniku nie było tego samego dnia to prawie zeszłam na zawał. Najważniejsze to być spokojnym i pozytywnie nastawionym[emoji4]

@lenka_8989 a nie miałaś nadżerki może?

Smutna wiadomość :( Mam nadzieję,że już za chwilę wszystko się ułoży!

Mam wynik Bhcg: 460 :) Czyli super i oby tak do końca!!

Jak tam Lenka? Krwawienie ustało?

Ja karmię, córka ma 11 mc i nie zamierzam przestać. Z resztą moje dziecko nie pije nic z butelki. Ile razy jeszcze karmisz? Ja mam koleżankę, która jest w drugim trymestrze i nadal karmi[emoji4]
Tak narazie spokój. Nie wiem czy to było jednorazowe czy tabletki zatrzymały i się rozkręci dopiero :(

Ja rowniez sie z Wami zegnam.Czulam.ze cos jest nie tak. Beta z 92 na 101.
No trudno,zycze wszystkim szczęśliwych 9mscy [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry