reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Czy lekarz już potwierdzi ciążę? W poniedziałek chcę dzwonić i umówić się na wizytę, ale czy nie za szybko?

A jak długie masz cykle? Jeśli nie bardzo to długie to w tygodniu 13-17.01 myślę, że powinno być widać serduszko. Ja chcę umówić się na 14-tego. Okres miałam 20.11 ale owu późno bo w 22dc (12.12) więc tak sobie liczę wiek ciąży od owu plus 2 tyg

reklama
@alina89 bardzo mi przykro to chyba biochemiczna wtedy :( trzymam kciuki!

@lenka_8989 uff odpoczywaj dużo! Trzymam kciuki żeby już coś takiego się nie powtórzyło! Zobaczysz jak będzie jutro objawy lubią pojawiać się i znikać

@Marta200x bardzo mi przykro!! Ale dziś smutny dzień u Nas :(

@Dwa+Trzy super! To odpoczywaj i spokoju zycze :)

@Aklime to super! Ile było ostatnio?

@Ankaa95 współczuje choroby :( masz racje jak do wtorku nie przejdzie to koniecznie lekarz!

@rozczochrana.mama bardzo zdrowe podejście!

@Agnieszka 123456789 super gratuluje!!! Piękna krecha. Może być jeszxze za szybko, najlepiej jednak iść do lekarza około 7 tygodnia. Ja dziś mam 5t5d i idę do lekarza 13.01 tez mam nadzieje ze nie będzie za szybko. U mnie będzie 6t7d

@alina89 bardzo mi przykro to chyba biochemiczna wtedy :( trzymam kciuki!

@lenka_8989 uff odpoczywaj dużo! Trzymam kciuki żeby już coś takiego się nie powtórzyło! Zobaczysz jak będzie jutro objawy lubią pojawiać się i znikać

@Marta200x bardzo mi przykro!! Ale dziś smutny dzień u Nas :(

@Dwa+Trzy super! To odpoczywaj i spokoju zycze :)

@Aklime to super! Ile było ostatnio?

@Ankaa95 współczuje choroby :( masz racje jak do wtorku nie przejdzie to koniecznie lekarz!

@rozczochrana.mama bardzo zdrowe podejście!

@Agnieszka 123456789 super gratuluje!!! Piękna krecha. Może być jeszxze za szybko, najlepiej jednak iść do lekarza około 7 tygodnia. Ja dziś mam 5t5d i idę do lekarza 13.01 tez mam nadzieje ze nie będzie za szybko. U mnie będzie 6t7d
Dziękuję 😘 piki co cisza,ani plamki od 10h..... oby tak pozostało.
Powiedzcie mi czy gdyby to było Poroninie to krwawienie było by cały czas??? Czy jest możliwość że po zwiększeniu duphastonu się uspokoilo i dopiero się rozkręci ???
Przy ost poroniniu brudzilam co chwilę przez kilka dni za nim się rozkręcilo, a wcześniej 12 lat temu od razu było krwawienie bez przerwy.

Powiedzcie mi czy gdyby to było Poroninie to krwawienie było by cały czas??? Czy jest możliwość że po zwiększeniu duphastonu się uspokoilo i dopiero się rozkręci ???
Przy ost poroniniu brudzilam co chwilę przez kilka dni za nim się rozkręcilo, a wcześniej 12 lat temu od razu było krwawienie bez przerwy.
[/QUOTE]
Wydaje mi się że przy poronienie powinnaś mieć skurcze i obfite krwawienie, pewnie ze skrzepami. Raczej nie przeszło by to niezauwazenie.
Cieszę się że już lepiej, rozumiem twój strach, ale jak tu się nie martwić, od teraz już zawsze będziemy się martwić o nasze dzieciaczki. Trzymam mocno kciuki! :)

Wydaje mi się że przy poronienie powinnaś mieć skurcze i obfite krwawienie, pewnie ze skrzepami. Raczej nie przeszło by to niezauwazenie.
Cieszę się że już lepiej, rozumiem twój strach, ale jak tu się nie martwić, od teraz już zawsze będziemy się martwić o nasze dzieciaczki. Trzymam mocno kciuki! :)
[/QUOTE]
Też mi się kojarzy ból i skurcze A tu odpukac nic nie doskwiera, i nawet piersi trochę mocniej bolą .jeju oby tylko było dobrze ,bo na prawdę się załamie 🥺

reklama
Do góry