U
użytkownik 193
Gość
Pojadę ale teraz nie mam z kim. Nie boli mocno. Delikatnie cmi.brak skrzepow .Nie mart się na zapas, ja też krwawilam. Czy jest obfite? Skrzepy, ból?
Pojechała bym na pogotowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojadę ale teraz nie mam z kim. Nie boli mocno. Delikatnie cmi.brak skrzepow .Nie mart się na zapas, ja też krwawilam. Czy jest obfite? Skrzepy, ból?
Pojechała bym na pogotowie
Ja juz ponad tydzieńpo @ bym była@lenka_8989 jak tylko będziesz miała możliwość to jedz na pogotowie! Daj znać co napisał lekarz. To noe musi oznaczać najgorszego szczególnie jedli to termin @ trzymam kciuki!
To jesteśmy w takiej samej sytuacji. Też mam 38 lat i jestem po pustym jaju płodowym. Ja betę zrobiłam bo chciałam mieć pewność, że jestem w ciąży, a do testów z apteki nie mam zaufania, bo czasem trudno dopatrzec się tych kresek.Witam się z Wami
27.12 zrobiłam 2 testy i wyszły dwie grubaśne krechy, bety nie robiłam i nie zrobię przy ostatnim razie pięknie przyrastała a tylko puste jajo było i zwodzenie prawie do 12 tygodnia że jeszcz coś z tego będzie. Mam synka lat 6, a i zaawansowana wiekowo już jestem lat 38. Wizyta na 8 stycznia i mam nadzieję zobaczyć i usłyszeć serducho.
7 tydzieńA który bedize tydzoen ja wizycie? Gratulacje
Ja juz ponad tydzieńpo @ bym była [emoji24][emoji24][emoji24]
Hej. Nie 40 a 33 34 lata skoncze w tym rokuMnie męczą mdłości ( nie znam dnia ani godziny kiedy dopadną ) oraz często korzystam z toalety. Od dwóch dni dopada mnie senność i do południa nie mogę się zwlec z łóżka. Piersi bolą przy dotyku, raz bardziej, raz mniej a czasem wcale, ogólnie dają się o wiele mniej we znaki niż w pierwszej ciąży. U mnie objawy nie są cały czas jednakowe, są dni, że wogóle nie czuję, że jestem w ciąży a są dni że bardzo źle się czuję. Mam też problemy z koncentracją, pracuję z ludźmi, umysłowo, do tego się uczę i jest bardzo ciężko skupić się gdy dopada cię fala mdłości, a ty musisz się uśmiechać, aby ukryć swoje złe samopoczucie.
Czy są tu na sali panie około 40 lat?
Kazał mi na razie nie jechać. Leżeć cały czas . Duphaston 3x2 i czekać.. Jak dojdzie ból albo będzie dużo to na IP.Wszystko będzie dobrze. Ja przy ciąży z córką miałam plamienia, byłam na pogotowiu, kazali mi brać magnez i nospe. Wszystko dobrze się skończyło.
Plamienie jest brązowe, a krwawienie to czerwona krew ,jeśli taka masz to jedź na ip ,chyba że wolisz poronic w domu , robiłaś bete ? Jeśli tak to jaka była?Kazał mi na razie nie jechać. Leżeć cały czas . Duphaston 3x2 i czekać.. Jak dojdzie ból albo będzie dużo to na IP.
Ja sama nie wiem jak to nazwać plamienie czy krwawienie ;(