Tak, jak podniosę się za szybko z łóżka to mi słabo. Siedzę w domu i jedyne czym się zajmuje to pilnowaniem czy zdążę do łazienki i glaskaniem psa xD a jestem taaaka zmęczona [emoji19]Ledwo żyje. Ciagle chce mi się spac, na nic nie mam siły. Dzis nagle zachciało mi się jeść A nie miałam możliwości (u dentysty byłam) tak mi się słabo zrobiło, że myślałam, że do auta nie dojdę, później jak zjadłam to jeszcze z godzine mi słabo było, też tak macie?
reklama
KateKarate
Zaciekawiona BB
Zdecydowanie mam dość częste ataki głodu co zmusza mnie to planowania wielu przekąsek w ciągu dnia. Dobrze mieć przy sobie smoothie owocowe Płynna postać ułatwia szybkie spożycie a cukier z owoców pomaga zwalczyć mdłości - przynajmniej u mnie działa Na rynku są opcje pasteryzowane, ja piję Naked Juice.Ledwo żyje. Ciagle chce mi się spac, na nic nie mam siły. Dzis nagle zachciało mi się jeść A nie miałam możliwości (u dentysty byłam) tak mi się słabo zrobiło, że myślałam, że do auta nie dojdę, później jak zjadłam to jeszcze z godzine mi słabo było, też tak macie?
Mam też niestety okropny katar i zapchane zatoki Leżę osłabiona pod pierzyną cały dzień. Niestety wszystkie moje typowe metody walki opierają się na Ibuprofenie którego wole teraz nie brać. Nie wiem co robić żeby sobie pomoc Macie jakieś sprawdzone sposoby zaakceptowane przez lekarza?
Ostatnia edycja:
Mam dokładnie tak samo! Niby na samą myśl o jedzeniu robi się niedobrze, a czasami człowiek robi się momentalnie głodny.Zdecydowanie mam dość częste ataki głodu co zmusza mnie to planowania wielu przekąsek w ciągu dnia. Dobrze mieć przy sobie smoothie owocowe Płynna postać ułatwia szybkie spożycie a cukier z owoców pomaga zwalczyć mdłości - przynajmniej u mnie działa Na rynku są opcje pasteryzowane, ja piję Naked Juice.
Mam też niestety okropny katar i zapchane zatoki Leżę osłabiona pod pierzyną cały dzień. Niestety wszystkie moje typowe metody walki opierają się na Ibuprofenie którego wole teraz nie brać. Nie wiem co robić żeby sobie pomoc Macie jakieś sprawdzone sposoby zaakceptowane przez lekarza?
I też od samego rana męczy mnie katar przekopałam internet i wszędzie praktycznie to samo: cebula, czosnek, miód, cytryna, sok z cebuli, warzywa i owoce bogate w wit c
Katarzynka111
Fanka BB :)
Taak! Byłam dziś rano dać mocz, zapomniałam o swoim zestawie bez którego nie wychodzę z domu - reklamówka (w razie), woda i ukochany BANAN. Jak sobie pomyślałam o jedzonku pół godziny po wyjściu z domu to też myślałam że nie dojdę, a do laboratorium mam dwa krokiLedwo żyje. Ciagle chce mi się spac, na nic nie mam siły. Dzis nagle zachciało mi się jeść A nie miałam możliwości (u dentysty byłam) tak mi się słabo zrobiło, że myślałam, że do auta nie dojdę, później jak zjadłam to jeszcze z godzine mi słabo było, też tak macie?
Katarzynka111
A próbowałaś płukania irigasinem albo czymś podobnym? Albo inhalacji z solą?Zdecydowanie mam dość częste ataki głodu co zmusza mnie to planowania wielu przekąsek w ciągu dnia. Dobrze mieć przy sobie smoothie owocowe Płynna postać ułatwia szybkie spożycie a cukier z owoców pomaga zwalczyć mdłości - przynajmniej u mnie działa Na rynku są opcje pasteryzowane, ja piję Naked Juice.
O właśnie, Sinupret. Tylko radziłabym jednak to skonsultować, jak z resztą ze wszystkimi lekami - w moim przypadku zaostrzenia przewlekłego zapalenia zatok pomogło bardzo, udało mi się uniknąć antybiotyku
Kawoszka81
Zrób sobie inhalację albo jest seria dla kobiet w ciąży *spam*, krople, syrop tabletki na gardło. Ja kiedyś stosowałam krople i były ok.Zdecydowanie mam dość częste ataki głodu co zmusza mnie to planowania wielu przekąsek w ciągu dnia. Dobrze mieć przy sobie smoothie owocowe Płynna postać ułatwia szybkie spożycie a cukier z owoców pomaga zwalczyć mdłości - przynajmniej u mnie działa Na rynku są opcje pasteryzowane, ja piję Naked Juice.
AgnieszkaWiKa
Zaciekawiona BB
Nie zmiescisz się to bardziej niż pewne...A ja z kolei śpię i jem jak mi jest niedobrze to pomaga mi jedzenie bo wtedy mnie nie muli jak skończę jeść to mdłości wracają jak tak dalej będzie to ja nie wiem jak wrócę do pracy. Nie zamieszczę się w mundur
reklama
KateKarate
Zaciekawiona BB
Może spróbuję tych inhalacji. Na razie czosnek i herbata z cytryna i miodem. I jest trochę lepiej. Dzięki!