reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Krwawienie właśnie przez ten niski progesteron bo w momemcie kiedy on spada , wywołuje krwawienie. Nie brałaś duphastonu wcześniej?
Mój organiz sam sobie nie radził z produkcją.

Teraz tak zerkam na wątek Staraczek i akurat piszą o tym, że często niski PRG świadczy o CP :( Absolutnie nie chcę straszyć ale może warto się temu przyjrzeć.

Teraz to chyba nic nie jest rzadkie :/ Ciągle o czymś się słyszy :/ Trzymajcie się dzielnie! :)
Nie nic wcześniej nie brałam. Poprzednia ciąża idealna. Jeszcze pamiętam jak lekarz mówił komu wyniki zabrałam że mam takie idealne.

A teraz kiedy masz wizytę? Za tydzień, tak?
Współczuję tego stresu :(
Nie byłam w ten poniedziałek a na drugi dzień miałam usg. Z OM powinien być 7tc a z usg jest 4-5tc. Do tego pęcherzyk jest pusty. Dlatego zrobiłam Betę i progesteron. Mam powtórzyć jak rośnie to ok jak spada to wiadome. A usg za dwa tygodnie gdzieś 24-25 i tutaj musi się wyjaśnić. Dolegliwości ciążowe jakie miałam to senność i ból piersi. Teraz czuję się jakbym nie była w ciąży. Piersi nie bolą a spać mi się nie chce.

Nie byłam w ten poniedziałek a na drugi dzień miałam usg. Z OM powinien być 7tc a z usg jest 4-5tc. Do tego pęcherzyk jest pusty. Dlatego zrobiłam Betę i progesteron. Mam powtórzyć jak rośnie to ok jak spada to wiadome. A usg za dwa tygodnie gdzieś 24-25 i tutaj musi się wyjaśnić. Dolegliwości ciążowe jakie miałam to senność i ból piersi. Teraz czuję się jakbym nie była w ciąży. Piersi nie bolą a spać mi się nie chce.
Za objawy ciążowe głównie progesteron odpowiada, no i później Hcg jak już jest wysoko. Przy tak niskim progesteronie to raczej normalne, że słabiej to wszystko odczuwasz.
Dziwi mnie tylko, że dopiero za 2tyg USG :/ Dobrze, że pęcherzyk w macicy :) Jesteś pewna , że owulacja się nie przesunęła?

reklama
Ledwo żyje. Ciagle chce mi się spac, na nic nie mam siły. Dzis nagle zachciało mi się jeść A nie miałam możliwości (u dentysty byłam) tak mi się słabo zrobiło, że myślałam, że do auta nie dojdę, później jak zjadłam to jeszcze z godzine mi słabo było, też tak macie?

Do góry