Ja też poproszęDziewczyny które nie mają dostępu do wątku zamkniętego, piszcie
reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
Ja poproszę o dopisanieDziewczyny które nie mają dostępu do wątku zamkniętego, piszcie
Kawoszka81
Nie nic wcześniej nie brałam. Poprzednia ciąża idealna. Jeszcze pamiętam jak lekarz mówił komu wyniki zabrałam że mam takie idealne.Krwawienie właśnie przez ten niski progesteron bo w momemcie kiedy on spada , wywołuje krwawienie. Nie brałaś duphastonu wcześniej?
Mój organiz sam sobie nie radził z produkcją.
Teraz tak zerkam na wątek Staraczek i akurat piszą o tym, że często niski PRG świadczy o CP Absolutnie nie chcę straszyć ale może warto się temu przyjrzeć.
Teraz to chyba nic nie jest rzadkie :/ Ciągle o czymś się słyszy :/ Trzymajcie się dzielnie!
Dwa+Trzy
A teraz kiedy masz wizytę? Za tydzień, tak?Nie nic wcześniej nie brałam. Poprzednia ciąża idealna. Jeszcze pamiętam jak lekarz mówił komu wyniki zabrałam że mam takie idealne.
Współczuję tego stresu
Kawoszka81
Nie byłam w ten poniedziałek a na drugi dzień miałam usg. Z OM powinien być 7tc a z usg jest 4-5tc. Do tego pęcherzyk jest pusty. Dlatego zrobiłam Betę i progesteron. Mam powtórzyć jak rośnie to ok jak spada to wiadome. A usg za dwa tygodnie gdzieś 24-25 i tutaj musi się wyjaśnić. Dolegliwości ciążowe jakie miałam to senność i ból piersi. Teraz czuję się jakbym nie była w ciąży. Piersi nie bolą a spać mi się nie chce.A teraz kiedy masz wizytę? Za tydzień, tak?
Współczuję tego stresu
KateKarate
Zaciekawiona BB
ja chcialabymDzisiaj napiszę do administratorki, żeby to sprawdziła
Dlatego piszcie dziewczyny, kto chce mieć dostęp do forum zamkniętego to załatwię to za jednym razem
AgnieszkaWiKa
Zaciekawiona BB
Proszę o dopisanie.Dziewczyny które nie mają dostępu do wątku zamkniętego, piszcie
Dwa+Trzy
Za objawy ciążowe głównie progesteron odpowiada, no i później Hcg jak już jest wysoko. Przy tak niskim progesteronie to raczej normalne, że słabiej to wszystko odczuwasz.Nie byłam w ten poniedziałek a na drugi dzień miałam usg. Z OM powinien być 7tc a z usg jest 4-5tc. Do tego pęcherzyk jest pusty. Dlatego zrobiłam Betę i progesteron. Mam powtórzyć jak rośnie to ok jak spada to wiadome. A usg za dwa tygodnie gdzieś 24-25 i tutaj musi się wyjaśnić. Dolegliwości ciążowe jakie miałam to senność i ból piersi. Teraz czuję się jakbym nie była w ciąży. Piersi nie bolą a spać mi się nie chce.
Dziwi mnie tylko, że dopiero za 2tyg USG :/ Dobrze, że pęcherzyk w macicy Jesteś pewna , że owulacja się nie przesunęła?
AgnieszkaWiKa
Zaciekawiona BB
Ja na pierwszym usg też usłyszałam, że moja ciąża wygląda na 2 tygodnie młodsza niż powinna Lekarz zaprosił mnie za 2 tygodnie na usg i wtedy okazało się, że wiek ciąży jest zgodny z data OM.
reklama
Ledwo żyje. Ciagle chce mi się spac, na nic nie mam siły. Dzis nagle zachciało mi się jeść A nie miałam możliwości (u dentysty byłam) tak mi się słabo zrobiło, że myślałam, że do auta nie dojdę, później jak zjadłam to jeszcze z godzine mi słabo było, też tak macie?