reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
No u mnie moj pies to juz mam czasami go dosc. Wszedzie ze mna nawet do toalety za mna idzie a jak np leze to kladzie sie obok a pysk daje na brzuch.
Ale jak moja szwagierka byla w ciąży to jej pies robil to samo
Ja nie mam zwierzęcia w domu, ale jak jestem u jednej z koleżanek to jej pies na krok mnie nie Odstępuję, a jak usiądę to ona koło mnie i śpi od razu [emoji6]

W ogole od dluzszego czasu musze robic sobie drzemke w dzien. Dzis mialam gosci i nie mialam drzemki to teraz jestem ledwo żywa już. Nie wiem jak sie nazywam [emoji23][emoji23]

W ogole od dluzszego czasu musze robic sobie drzemke w dzien. Dzis mialam gosci i nie mialam drzemki to teraz jestem ledwo żywa już. Nie wiem jak sie nazywam [emoji23][emoji23]
Ja w tym tygodniu praktycznie codziennie miałam w godzinach południowych kryzys w pracy 😱 normalnie mi się oczy same zamykały, masakra jakaś 😁

Nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam pizze górską podejrzewam, że z serem typu oscypek. Jak myślice, taki ser po upieczeniu można bezpiecznie zjeść?
W razie czego wzięłam też inną ale na tę górską z żurawiną strasznie mam chęć 😋

reklama
@Zoja06 ja bym żarła😁
@w_karolcia mnie też od czasu do czasu coś tam na dole skubnie, a piersi raz bolą cały czas, raz tylko przy dotyku mniej lub bardziej. Objawy to sprawa bardzo, bardzo indywidualna :). Nudnościami też się nie ma co przejmować - moja mama nie wymiotowała w żadnej z ciąż, mdłości miała, ale tylko po południu i to takie że mogła normalnie jeść.

Do góry