reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Kurczę, a ja właśnie odebrałam wyniki bety i mam tylko 10,65 mIU/ml... A niby jestem 2 dni po terminie miesiączki. Czy to w ogóle możliwe, żeby była taka niska? [emoji853] Czy może już spada... Norma podana jest, że niby brak ciąży to mniej niż 5 mIU/ml, ale z drugiej strony dla 1-2 tygodnia podali zakres zaczynający się od 202 mIU/ml [emoji853] Nie wiem czy iść jeszcze raz jutro, czy odczekać 48h...

Sent from my vivo Y53 using Forum BabyBoom mobile app
Poczekaj 48 godz ,fakt beta jest bardzo niska ,ale różnie bywa

reklama
Może macie rację, patrząc po niektórych wynikach, które tu dziewczyny podają spodziewałam się jakichś kilkuset co najmniej... więc mnie ten wynik zbił z tropu. Jeny, myślałam, że to badanie mnie uspokoi, a tylko jeszcze bardziej się denerwuję :/ Ale może nie warto, póki jest szansa, że będzie ok.

Spokojnie, beta rośnie bardzo szybko szczególnie na początku, najważniejszy jest przyrost. W zeszły piątek miałam 200, a dziś już 2000, a innym dziewczynom rośnie jeszcze szybciej.

U mnie tez dziwne normy ale na nie nie patrzeZobacz załącznik 1063404

O to takie baaaardzo ogólnikowe ;)

Dziewczyny, do którego miesiąca chciałybyscie pracować? Kiedy mówicie w pracy?
Ja od razu po wizycie u Ginki - jak już potwierdzi, że wszystko ok. Muszę przygotować firmę na moje odejście i wprowadzić nową osobę, nie chce ich zostawić z dnia na dzień. No chyba, że znowu L4 będzie niezbędne.

reklama
Do góry