reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny nie wiem co zrobić,czy isc w sobotę jeszcze na bete czy posłuchać lekarki bo pisalam jej wiadomosc z wynikiem dzisiejszym i isc we wtorek dopiero. Z jednej stronie jestem w gorącej wodzie kapana i chciałabym wiedziec wczesniej a z drugiej strony co ma byc to bedzie...

Jak masz się martwić do wtorku to lepiej idź w sobotę i we wtorek;)

reklama
Kurczę, a ja właśnie odebrałam wyniki bety i mam tylko 10,65 mIU/ml... A niby jestem 2 dni po terminie miesiączki. Czy to w ogóle możliwe, żeby była taka niska? [emoji853] Czy może już spada... Norma podana jest, że niby brak ciąży to mniej niż 5 mIU/ml, ale z drugiej strony dla 1-2 tygodnia podali zakres zaczynający się od 202 mIU/ml [emoji853] Nie wiem czy iść jeszcze raz jutro, czy odczekać 48h...

Sent from my vivo Y53 using Forum BabyBoom mobile app

Kurczę, a ja właśnie odebrałam wyniki bety i mam tylko 10,65 mIU/ml... A niby jestem 2 dni po terminie miesiączki. Czy to w ogóle możliwe, żeby była taka niska? [emoji853] Czy może już spada... Norma podana jest, że niby brak ciąży to mniej niż 5 mIU/ml, ale z drugiej strony dla 1-2 tygodnia podali zakres zaczynający się od 202 mIU/ml [emoji853] Nie wiem czy iść jeszcze raz jutro, czy odczekać 48h...

Powtorz bete w sobote , zobaczysz czy jest prawidlowy przyrost. Moze owulacja byla później

Ja dwa dni temu mialam 5,44, a dzisiaj 21coś. I też jestem w okolomiesiaczkowym początku. Zrób betę w sobotę i sprawdzisz przyrost

Wszystko jest dobrze:) powtórz betę jak możesz w sobotę, a jak nie to w poniedziałek. Niemożliwe coś z tym 200...U mnie normy są takie:

IMG_0491.JPG

Powtorz bete w sobote , zobaczysz czy jest prawidlowy przyrost. Moze owulacja byla później
Ja dwa dni temu mialam 5,44, a dzisiaj 21coś. I też jestem w okolomiesiaczkowym początku. Zrób betę w sobotę i sprawdzisz przyrost
Może macie rację, patrząc po niektórych wynikach, które tu dziewczyny podają spodziewałam się jakichś kilkuset co najmniej... więc mnie ten wynik zbił z tropu. Jeny, myślałam, że to badanie mnie uspokoi, a tylko jeszcze bardziej się denerwuję :/ Ale może nie warto, póki jest szansa, że będzie ok.

reklama
Do góry