reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Hejka!
Ja dzis mam usg kontrolne. Mam nadzieje ze wszystko sie prawidlowo rozwija... Najgorsze to czekanie. Na EPU zglaszaja sie ciezarne ktore np. mocno krwawia albo maja ostry bol brzucha itd. i siedzi sie z nimi w jednej poczekalni obsranym zeby Ciebie to nie dotknelo.... Mam nadzieje ze dzis nie bedzie takich przypadkow duzo. One maja pierwszenstwo wiec wtedy moja wizyta sie oddala w czasie.
Ja dzis mam usg kontrolne. Mam nadzieje ze wszystko sie prawidlowo rozwija... Najgorsze to czekanie. Na EPU zglaszaja sie ciezarne ktore np. mocno krwawia albo maja ostry bol brzucha itd. i siedzi sie z nimi w jednej poczekalni obsranym zeby Ciebie to nie dotknelo.... Mam nadzieje ze dzis nie bedzie takich przypadkow duzo. One maja pierwszenstwo wiec wtedy moja wizyta sie oddala w czasie.
Nigdy nie uzywalam wiec nie pomoge. Ja jak mnie boli brzuch to nospa, a jak bola plecy to masazer.Dziewczyny mam pytanie czy na ból pleców lub brzuszka używacie poduszki elektrycznej? Boję się żeby czasem to nie zaszkodziło [emoji85][emoji2368] Co myślicie?
momtobe_90
Straszny dzień w pracy mam... Aż chlowiek ma ochotę rzucić L4 ...
Chyba blue monday przyszedł z opóźnieniem.
Buu niefajnie.. Trzymaj się jakoś!Straszny dzień w pracy mam... Aż chlowiek ma ochotę rzucić L4 ...
Synek ma lejkowatą klatkę piersiową, musimy rehabilitować, chodzimy i z nfz i prywatnie bo wiadomo jak jest z tymi wizytami z nfz, Jak są 3 razy w miesiącu to jest dobrze. Na razie mamy obserwować, za 2 lata przyjść do kontroli do szpitala i się okaże, czy konieczna będzie operacja. Mam nadzieję, że nie. Sama myśl o tym mnie przeraża.
To to się operuje? Ja też mam taką klatkę, chodziłam tylko za dzieciaka na ćwiczenia korekcyjne. Ale ogólnie to w niczym nie przeszkadza. Ile synek ma lat?
JestemZosia
Jak masz to samo nazwisko jakie przy pierwszej ciąży to grupa krwi nie musi być powtarzana. Byle była z aktualnym nazwiskiemDla mnie też mógłby nie istnieć, może przez te dolegliwości żołądkowe.
A właśnie jakie macie przepisane badania do zrobienia po pierwszej wizycie? Bo ja tylko morfologię, mocz, tsh i chyba witamina d3. Jakoś mało. W pierwszej ciąży miałam dużo więcej w tym grupę krwi. W ogóle po co bada się wit d3? Wcześniej jej nigdy nie robiłam.
Gratulacje!! Który to tydzień?Byłam dzisiaj na usg I bije mocne [emoji169]
reklama
Oby udało się bez operacji.. Ogólnie u małych dzieci kiedy to wzrost kostny się kształtuje i ciągle rosna to najistotniejsze są ćwiczenia i prawidłowa rehabilitacja im później się za to człowiek weźmie tym ciężej z tego wyjść. Ja pracując już kilka lat jako Fizjoterapeuta spotkałam się z przypadkami że ćwiczenia ładnie wyprowadziły ta wadę, także trzeba być dobrej mysliSynek ma lejkowatą klatkę piersiową, musimy rehabilitować, chodzimy i z nfz i prywatnie bo wiadomo jak jest z tymi wizytami z nfz, Jak są 3 razy w miesiącu to jest dobrze. Na razie mamy obserwować, za 2 lata przyjść do kontroli do szpitala i się okaże, czy konieczna będzie operacja. Mam nadzieję, że nie. Sama myśl o tym mnie przeraża.