Mischa206
Fanka BB :)
Ja mam termin z usg i okresu 3 wrzesien aktualnie 8+4.A, no bo ja mam 9+0 i termin na 2 września, zarówno z okresu jak i usg. Dlatego coś mi nie pasowało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin z usg i okresu 3 wrzesien aktualnie 8+4.A, no bo ja mam 9+0 i termin na 2 września, zarówno z okresu jak i usg. Dlatego coś mi nie pasowało
WitamyCześć Dziewczyny [emoji4]
Długo się już czaję i po cichu Was czytam, ale chciałabym się w końcu nieśmiało przywitać
Z moich wyliczeń wynika, że skończyłam dzisiaj 6 tydzień. Z niecierpliwością czekam na wizytę 3.02. - byłam już w zeszłą środę pierwszy raz, ale okazało się zbyt wcześnie (widać było tylko pęcherzyk i ciałko żółte).
To moja druga ciąża - mam już 7-letniego synka.
Mam nadzieję, że mnie przygarniecie
Trzymam mocno!Hej dziewczyny My dzis zaczęliśmy 6+0 czyli chyba 7 tydzień tak mi aplikacja pokazuje. Dostałam brązowego plamienia, dzwoniliśmy z narzeczonym do GP kazali czekać aż lekarz oddzwoni po jakieś pół godzinie zadzwonił i powiedział, że to się zdarza we wczesnych ciążach mam się nie denerwować i jeżeli dojdzie ostry ból brzucha to szybko na emergency dzwonić ale kazał przyjechać jutro na 8.30 na badanie i skan. Trzymajcie proszę kciuki za nas❤
Dziewczyny czy ginekolog prowadzący może wypisać bez problemu l4 np na tydzień? A nie na stałe (od wizyty do wizyty)?
Tylko ja mam najstarszą ciążę? Dziś 8+4 na początku było Nas więcej w podobnym terminie.
Ja mam termin z usg i okresu 3 wrzesien[emoji4] aktualnie 8+4.
Ja według USG i OM 8+1.
Ale się martwię (znowu!), Bo chyba mnie dopadła jakaś infekcja intymna. Myślicie, że dotrwam jakoś do wizyty 7.02? Czy lepiej iść już jutro?