reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Hej :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty &&&&
Wydaje mi się, ze lekarz może wypisywać takie kilku dniowe zwolnienia a przynajmniej mam taką nadzieję :p jak krwiak mi się wchłonie chciałabym wrócić do pracy, bo w domu oszaleje :p ja mam dzisiaj 8+5. Strasznie dokucza mi ból jelit, tylko leżenie na brzuchu przynosi ulgę i „gazy”- może macie jakieś inne sprawdzone sposoby?

reklama
U mnie tez druga:) uwielbiam duże rodziny, może to jeszcze nie koniec[emoji16][emoji16] chociaż mnie wiek goni.. 34 na karku.. Więc teraz to chyba tylko rok po roku, a ja bym wtedy sobie w łeb chyba palnela [emoji14] wole jak odchowane dziecko już jest:)
Ja już mam skończone 36 lat! I tez mi się duża rodzins marzy. Chcemy rok po roku 3 dzieci :)
To będzie moj 3 kinderek, dla mojego Misia pierwszy

Dziewczyny czy ginekolog prowadzący może wypisać bez problemu l4 np na tydzień? A nie na stałe (od wizyty do wizyty)?
Tak może

Byłam zapisać się do lekarza, wizyta dopiero 10 lutego, zła jestem, że tak późno...

Ja już mam skończone 36 lat! I tez mi się duża rodzins marzy. Chcemy rok po roku 3 dzieci :)
To będzie moj 3 kinderek, dla mojego Misia pierwszy

Tak może

Byłam zapisać się do lekarza, wizyta dopiero 10 lutego, zła jestem, że tak późno...
Dziękuję za odpowiedź. A który u Ciebie tc? Ja idę 5 lutego na pierwszą u lekarza z nfz i będzie to już 10+6. A na drugą prywatną dzień po Tobie, kurcze chyba bo zapomniałam, muszę zadzwonić i zapytać.

reklama
Do góry