reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja niestety się żegnam z wami. 3 dni temu test był dodatni, wczoraj plamienie a dziś okres się rozkręca. To chyba ciąża biochemiczna była ??
Bardzo mi przykro 😒 pewnie biochemiczna, zarodek z jakąś wadą i pewnie organizm odrzucił. Natura wie co robi. Trzymam kciuki by już w przyszłym cyklu się udało. Gorąco ściskam.

reklama
Mi kręgosłup nie dokucza bardzo w życiu czy w ciąży ale jeśli chodzi o poród to umieram tak mnie boli ze masakra [emoji58][emoji58][emoji58]
To mnie pocieszyłaś :D u mnie niektóre miesiączki kończyły się wizytami na pogotowiu przez to tyłozgięcie. Dobrze, że na kilka miesięcy (oby!) sobie od tego odpocznę

Ja dziś mam o 17 wizytę. Mam nadzieję, że się czegoś dowiem. Trochę się denerwuję, że coś jest nie tak bo praktycznie brak jakichkolwiek objawów. Delikatnie pobolewają mnie tylko piersi, mało kiedy czuję ból w podbrzuszu. Żadnych mdłości i innych rzeczy...
Moje też się skończyły właściwie.. Poza piersiami wrażliwymi i takim zamuleniem żołądka nic konkretnego sie już nie dzieje. Aż dziwne bo poprzednie ciąże mocniej dokuczały.

Witajcie,
Ze wzgledu na moje podwyzszone TSH i branie euthyrox 50 poszlam dzisiaj do ginekologa by mi cokolwiek doradzil... na moje wyniki bety stwierdzil ze nie sa ciazowe (szok), endometrium ma 13mm i wyglada miesiaczkowo...
i co ja mam teraz myslec???? ;( byla ktoras z was zaraz po terminie @ u gina???
A przyomnij jakie miałaś wyniki Bety?
P.S. uwielbiam takich życzliwych lekarzy :/

Ja niestety się żegnam z wami. 3 dni temu test był dodatni, wczoraj plamienie a dziś okres się rozkręca. To chyba ciąża biochemiczna była ??
Przykro mi :( Ale wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny ..

Czesc dziewczyny, chyba do was niesmialo dolacze... okres mial przyjsc we wtorek, dzis zrobilam test. Wyglada na to, ze zostane mama po raz 3 :-) Termin( z moich wyliczen) wychodzi na polowe wrzesnia :-)
Zobacz załącznik 1066392
Czekałam na Twój test!! Wiedziałam, że to tylko formalność :) Gratuluję :)

Dziewczyny ja się tak stresuje wszystkim niepotrzebnie
Mama dha+
Nie Ty jedna :D Łatwo się nakręcić, szczególnie czytając za dużo ;)
Tylko spokój Nas uratuje :)

Wczoraj mój 5latek, któremu jeszcze nic nie powiedzieliśmy bo niekoniecznie chce zostać starszym bratem ;) stwierdził, że wie co mam w "tym grubym brzuchu" hahaha "tą dzidzię, co jej nie chcę"
Także tego ..
Wieczorem naprawdę nie da się ukryć zmian ale przecież dopiero 6 tydzień zaczynam!

a co do kręgosłupa to mam z nim problemy od 20lat i dzisiaj np znowu obudziłam się z okropnym bólem. Nie jest to związane z ciążą póki co ale zaczynam się martwić bo jak tak dalej pójdzie to z łóżka nie wstanę :/

a co do kręgosłupa to mam z nim problemy od 20lat i dzisiaj np znowu obudziłam się z okropnym bólem. Nie jest to związane z ciążą póki co ale zaczynam się martwić bo jak tak dalej pójdzie to z łóżka nie wstanę :/
dziekuje kochana :)

A co do kregoslupa, to powiem wam, ja tez miewam z nim problemy..szczegolnie z ta dolna czescia. 3 lata temu kupilam porzadny materac i jest o wiele lepiej. Musze miec troche twardszy materac, jesli spie na miekkim, to od razu 2-3 noce pozniej czuje jakies bole.. :/
Dwa+trzy a moze masz wzdecia?
Pamietam, ze w pierwszej i drugiej ciazy brzuch mi wyskoczyl w 22 tygodniu :) a nawet wtedy wygladalam jakby zjadla o jednego kebaba za duzo :-D jakies 2 tygodnie pozniej zaczelam sie robic okragla.

Boze, jaka ja przeziebiona jestem od kilku dni . no tak, to sie dawno nie czulam...kaszle, kicham, ledwo co mowie :( Sylwester sie udal ;)

reklama
dziekuje kochana :)

A co do kregoslupa, to powiem wam, ja tez miewam z nim problemy..szczegolnie z ta dolna czescia. 3 lata temu kupilam porzadny materac i jest o wiele lepiej. Musze miec troche twardszy materac, jesli spie na miekkim, to od razu 2-3 noce pozniej czuje jakies bole.. :/
Dwa+trzy a moze masz wzdecia?
Pamietam, ze w pierwszej i drugiej ciazy brzuch mi wyskoczyl w 22 tygodniu :) a nawet wtedy wygladalam jakby zjadla o jednego kebaba za duzo :-D jakies 2 tygodnie pozniej zaczelam sie robic okragla.

Boze, jaka ja przeziebiona jestem od kilku dni . no tak, to sie dawno nie czulam...kaszle, kicham, ledwo co mowie :( Sylwester sie udal ;)
Mam na pewno ;) Ale ja wiedziałam, że mi fałdy szybko napompuje haha Poprzednio też już w 7tc rodzina zauważyła ;)
No i zawsze po 30kg tyje :/ Teraz tak bardzo bym nie chciała! Póki co, niewiele mogę zjeść więc spadły 2kg ale ja już znam te sztuczki, najpierw spadną a później nawet nie zauważę, jak w miesiąc 10 przybędzie :/

Do góry