reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

U nas z okazji wkładania rączek do buzi i tego że wiem po synu koleżanki jak to się kończy jak dziecko przegnie (popękana, szorstka skóra, paskudnie się goi) zainwestowałam w grzybka od mombella. Przypomina mi shreka 😆 ale mamy w różu i od razu Anitka podłapała o co chodzi więc polecam 😊
Zobacz załącznik 1216099
I dorzucam zdjęcie razem z nią, z wczoraj jak mi padła przy odbijaniu. Przerażające jest, że koleżanka ma roczniaka tej samej wielkości 🙈 ja mam 177,5cm wzrostu a mąż 182.. od naszych rodziców oboje jesteśmy fest wyżsi. 😱🙈
Zobacz załącznik 1216100
Ale czupryne to ona ma😍 chyba nic jej nie wyszło 😅 jak mi się podobają takie czupryniaste dzieciaki🙃 a mój to na pół łysy🙈

reklama
To my takie weteranki🙉 ja szczerze mówiąc mam już dość. Jeszcze u mnie ostatnio potworny bol zęba. A od dentysty wróciłam w gorszym stanie niż do niego poszłam.... A nie bardzo mam co wziąść przeciwbólowego bo nie wiem co. Jutro muszę szukać kogoś prywatnie na szybko do tego zęba bo zwariuje🙈😱
Ja też mam dość ale ten grudzień jeszcze wytrzymam i zobaczymy co dalej, pewno stopniowo będę wprowadzać 2 butelki itd i 4 miesiące pociągnę łącznie. Mi głowa non stop pęka i biorę Apap, można też Ibuprom.

Ja też mam dość ale ten grudzień jeszcze wytrzymam i zobaczymy co dalej, pewno stopniowo będę wprowadzać 2 butelki itd i 4 miesiące pociągnę łącznie. Mi głowa non stop pęka i biorę Apap, można też Ibuprom.
Też myślałam że ten grudzień tylko dokończę a resztę przejdę na mm. Ale zobaczę co z tego wyjdzie bo pokarmu zamiast mieć coraz mniej to coraz wiecej🙈 wczoraj nie sciagalam w nocy 8 godz i rano już nie mogłam wytrzymać....

Roku to ja napewno nie doczekam😉 chyba bym oszalała przez tyle odciągac🙈ja po 3miesiacach mam już dosc😁
Aaa bo Tu kpi no tak zapomnialam. No szacuneczek nie wiem czy bym wytrzymała tyle co Ty. Raczej nie bo ja miękka leniwa faja 😆

Córa jak nigdy obudziła się o 6 i głuży. Mamy jakieś cofnięcie jak u większości. Spała już po 4-5godzin a teraz po 2,5 maks 🤦🏻‍♀️

Aaa bo Tu kpi no tak zapomnialam. No szacuneczek nie wiem czy bym wytrzymała tyle co Ty. Raczej nie bo ja miękka leniwa faja 😆

Córa jak nigdy obudziła się o 6 i głuży. Mamy jakieś cofnięcie jak u większości. Spała już po 4-5godzin a teraz po 2,5 maks 🤦🏻‍♀️
U nas tez juz tak pięknie było. A wczoraj po szczepieniu kosmos🙃 ale naszczescie nocka była spokojna

Gunka to co z tym zębem? :( źle coś zrobili? ja karmie i pewnie długo pokarmie jak resztę:) pierwsze i drugie 1,5 roku a trzeciego 2 lata i 3 miesiące ;)

Beata ale słodka :) rzeczywiście bardzo duża ale ma po kim taka być :) a Ty jaka ładna jesteś :)

Mój też ma przerzedzone włosy, ale już mu nowe wychodzą,ale i tak ma ich mało.
Co do zębów,to też mnie jeden boli, po świętach sie wybiorę do dentysty,bo w ciąży ani prześwietlic się go nie dało, a z zewnątrz wygląda ok.
U nas nocka w miare, ale od 4.30 już szarpana,bo kupka, problem z zaśnięciem a od 6 już pobudka na całego. Olałam małego i do 7 spałam jeszcze. Pozniej pojadł i już drugi raz drzemie,ale strasznie jęczy i marudzi.

reklama
Gunka to co z tym zębem? :( źle coś zrobili? ja karmie i pewnie długo pokarmie jak resztę:) pierwsze i drugie 1,5 roku a trzeciego 2 lata i 3 miesiące ;)

Beata ale słodka :) rzeczywiście bardzo duża ale ma po kim taka być :) a Ty jaka ładna jesteś :)
Nie mam pojęcia. Jadę dziś jeszcze raz na 13. Boze 2lata masakra jak ty to znioslas😂

Do góry