reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

U nas z okazji wkładania rączek do buzi i tego że wiem po synu koleżanki jak to się kończy jak dziecko przegnie (popękana, szorstka skóra, paskudnie się goi) zainwestowałam w grzybka od mombella. Przypomina mi shreka 😆 ale mamy w różu i od razu Anitka podłapała o co chodzi więc polecam 😊
Zobacz załącznik 1216099
I dorzucam zdjęcie razem z nią, z wczoraj jak mi padła przy odbijaniu. Przerażające jest, że koleżanka ma roczniaka tej samej wielkości 🙈 ja mam 177,5cm wzrostu a mąż 182.. od naszych rodziców oboje jesteśmy fest wyżsi. 😱🙈
Zobacz załącznik 1216100
Ale czupryne to ona ma😍 chyba nic jej nie wyszło 😅 jak mi się podobają takie czupryniaste dzieciaki🙃 a mój to na pół łysy🙈

reklama
To my takie weteranki🙉 ja szczerze mówiąc mam już dość. Jeszcze u mnie ostatnio potworny bol zęba. A od dentysty wróciłam w gorszym stanie niż do niego poszłam.... A nie bardzo mam co wziąść przeciwbólowego bo nie wiem co. Jutro muszę szukać kogoś prywatnie na szybko do tego zęba bo zwariuje🙈😱
Ja też mam dość ale ten grudzień jeszcze wytrzymam i zobaczymy co dalej, pewno stopniowo będę wprowadzać 2 butelki itd i 4 miesiące pociągnę łącznie. Mi głowa non stop pęka i biorę Apap, można też Ibuprom.

Ja też mam dość ale ten grudzień jeszcze wytrzymam i zobaczymy co dalej, pewno stopniowo będę wprowadzać 2 butelki itd i 4 miesiące pociągnę łącznie. Mi głowa non stop pęka i biorę Apap, można też Ibuprom.
Też myślałam że ten grudzień tylko dokończę a resztę przejdę na mm. Ale zobaczę co z tego wyjdzie bo pokarmu zamiast mieć coraz mniej to coraz wiecej🙈 wczoraj nie sciagalam w nocy 8 godz i rano już nie mogłam wytrzymać....

Roku to ja napewno nie doczekam😉 chyba bym oszalała przez tyle odciągac🙈ja po 3miesiacach mam już dosc😁
Aaa bo Tu kpi no tak zapomnialam. No szacuneczek nie wiem czy bym wytrzymała tyle co Ty. Raczej nie bo ja miękka leniwa faja 😆

Córa jak nigdy obudziła się o 6 i głuży. Mamy jakieś cofnięcie jak u większości. Spała już po 4-5godzin a teraz po 2,5 maks 🤦🏻‍♀️

Aaa bo Tu kpi no tak zapomnialam. No szacuneczek nie wiem czy bym wytrzymała tyle co Ty. Raczej nie bo ja miękka leniwa faja 😆

Córa jak nigdy obudziła się o 6 i głuży. Mamy jakieś cofnięcie jak u większości. Spała już po 4-5godzin a teraz po 2,5 maks 🤦🏻‍♀️
U nas tez juz tak pięknie było. A wczoraj po szczepieniu kosmos🙃 ale naszczescie nocka była spokojna

Gunka to co z tym zębem? :( źle coś zrobili? ja karmie i pewnie długo pokarmie jak resztę:) pierwsze i drugie 1,5 roku a trzeciego 2 lata i 3 miesiące ;)

Beata ale słodka :) rzeczywiście bardzo duża ale ma po kim taka być :) a Ty jaka ładna jesteś :)

Mój też ma przerzedzone włosy, ale już mu nowe wychodzą,ale i tak ma ich mało.
Co do zębów,to też mnie jeden boli, po świętach sie wybiorę do dentysty,bo w ciąży ani prześwietlic się go nie dało, a z zewnątrz wygląda ok.
U nas nocka w miare, ale od 4.30 już szarpana,bo kupka, problem z zaśnięciem a od 6 już pobudka na całego. Olałam małego i do 7 spałam jeszcze. Pozniej pojadł i już drugi raz drzemie,ale strasznie jęczy i marudzi.

reklama
Gunka to co z tym zębem? :( źle coś zrobili? ja karmie i pewnie długo pokarmie jak resztę:) pierwsze i drugie 1,5 roku a trzeciego 2 lata i 3 miesiące ;)

Beata ale słodka :) rzeczywiście bardzo duża ale ma po kim taka być :) a Ty jaka ładna jesteś :)
Nie mam pojęcia. Jadę dziś jeszcze raz na 13. Boze 2lata masakra jak ty to znioslas😂

Do góry