reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Po kąpieli sie napił porzadnie i zasnął, musialam ale nosić i bujać.
Spał od 18 do 22.30, zjadł i śpi dalej.
Ja ide w końcu pod prysznic,bo też sie drzemnełam
No to dobrze że coś kimnelas, dobrze Ci to zrobi, ja dziś uśpić nie mogłam, nosiłam, bujalam, aż w końcu drzemneła przy cycku ale nawet boję się wstać wymyć bo tak słabo spi

U nas z okazji wkładania rączek do buzi i tego że wiem po synu koleżanki jak to się kończy jak dziecko przegnie (popękana, szorstka skóra, paskudnie się goi) zainwestowałam w grzybka od mombella. Przypomina mi shreka 😆 ale mamy w różu i od razu Anitka podłapała o co chodzi więc polecam 😊
PSFix_20201217_231531.jpeg

I dorzucam zdjęcie razem z nią, z wczoraj jak mi padła przy odbijaniu. Przerażające jest, że koleżanka ma roczniaka tej samej wielkości 🙈 ja mam 177,5cm wzrostu a mąż 182.. od naszych rodziców oboje jesteśmy fest wyżsi. 😱🙈
PSFix_20201217_231835.jpeg

U nas z okazji wkładania rączek do buzi i tego że wiem po synu koleżanki jak to się kończy jak dziecko przegnie (popękana, szorstka skóra, paskudnie się goi) zainwestowałam w grzybka od mombella. Przypomina mi shreka 😆 ale mamy w różu i od razu Anitka podłapała o co chodzi więc polecam 😊
Zobacz załącznik 1216099
I dorzucam zdjęcie razem z nią, z wczoraj jak mi padła przy odbijaniu. Przerażające jest, że koleżanka ma roczniaka tej samej wielkości 🙈 ja mam 177,5cm wzrostu a mąż 182.. od naszych rodziców oboje jesteśmy fest wyżsi. 😱🙈
Zobacz załącznik 1216100
Ojej faktycznie jest wielka 🙂a jaka kochana 🙂

Zobacz załącznik 1216099
Zobacz załącznik 1216100
Jezu jaka ona wielka😱mój trochę mniejszy😃hehe

reklama
Ja karmię, choć czasem raz dziennie dorabiam butelkę ale niecodziennie 🙂
To my takie weteranki🙉 ja szczerze mówiąc mam już dość. Jeszcze u mnie ostatnio potworny bol zęba. A od dentysty wróciłam w gorszym stanie niż do niego poszłam.... A nie bardzo mam co wziąść przeciwbólowego bo nie wiem co. Jutro muszę szukać kogoś prywatnie na szybko do tego zęba bo zwariuje🙈😱

Do góry