U mnie nie ma na to opcji żeby nie wychodzić bo mamy psa. Conajmniej raz się tarabanie na dwór, chyba że moja mama ma wolne albo ktoś do mnie przychodzi to go wykorzystuje
i po szczepieniu tak samo.
U nas też po 12 stycznia kolejne. Kurde to wychodzi że moja największa tutaj chyba 7300 i ubranka na 74/80
to mi się wielkolud urodził.
Nieeee mam takie chusteczki suche z HiPP, raz dziennie/raz na dwa dni miska z ciepłą wodą, i jadę od buzi do stóp z emolientem. Po kupie używam zazwyczaj bezposrednio chusteczki 99% wody ewentualnie chusteczka sucha plus woda gorąca z kranu. Mam takie z pampers, ale są dość drogie (na Allegro ok 5zl paczka się trafiają) i z Dodie francuskie, koleżanka przez kogoś tam ściąga za ok 3,5zl paczka a w niej 70chusteczek.
Kąpiel co 2-3 dni w wanience. Kocha się kąpać. Komfort kąpieli poprawiły dwie rzeczy - takie oparcie frotte na którym ona sobie błogo leży w wodzie i wysoka temperatura wody. Wyrzuciłam termometr
mała uwielbia tak jak mama w baaaardzo ciepłej wodzie się kąpać, dolewam po troszkę wrzątku z czajnika w trakcie kąpieli i siedzi tak nawet 15-20 minut i się cieszy