reklama
Gunka
Fanka BB :)
Dziś miałam na kasę założyła mi lekarstwo a że z tym się długo nie chodzi to ma mi kanalowke robić we wtorek przed świętami i za to kanałowe mam zapłacić około 700zl poprostu prezent na świeta dostałam że hej mąż myślał że się przeslyszal czy wy też macie taki poślizg z wypłatami z zusu?Gunka 700zł masakra! kiedy następna wizyta?
Beata0192
Ja dostałam dwa tygodnie temu. Moja firma z opóźnieniem wysłała mój wniosek o zasiłek do ZUSu i masz Ci babo umrzyj z głodu.Dziś miałam na kasę założyła mi lekarstwo a że z tym się długo nie chodzi to ma mi kanalowke robić we wtorek przed świętami i za to kanałowe mam zapłacić około 700zl poprostu prezent na świeta dostałam że hej mąż myślał że się przeslyszal czy wy też macie taki poślizg z wypłatami z zusu?
Gunka
U mnie wszystkie papiery dotarły bo już dzwoniłam do nich na wewnętrzny i wszystko mają tylko dalej sprawę rozpatruja a mlody ma już 3miesiace żeby tylko zdążyli wypłacić do września 2021Ja dostałam dwa tygodnie temu. Moja firma z opóźnieniem wysłała mój wniosek o zasiłek do ZUSu i masz Ci babo umrzyj z głodu.
Beata0192
Jak Ty byś im coś zalegała to wiedzieliby gdzie Cię znaleźćU mnie wszystkie papiery dotarły bo już dzwoniłam do nich na wewnętrzny i wszystko mają tylko dalej sprawę rozpatruja a mlody ma już 3miesiace żeby tylko zdążyli wypłacić do września 2021
Gunka
O właśnie. Za 5gr by cie spod ziemi wykopaliJak Ty byś im coś zalegała to wiedzieliby gdzie Cię znaleźć
Gunka
Zartujesz mam nadzieję że przejdziecie bezobjawowo że też musiało się wam tak trafić. A macie jakieś objawy?Mąż ma korone przepada nam szczepienie w poniedzialek
Mąż kaszle. Mnie gardło boliZartujesz mam nadzieję że przejdziecie bezobjawowo że też musiało się wam tak trafić. A macie jakieś objawy?
reklama
Gunka
Ło matko miejmy nadzieję że tylko na tym się skończy... A mały jak?Mąż kaszle. Mnie gardło boli