reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny a kompletujecie już wyprawkę? Ja totalnie przepadlam. Jak jestem na zakupach to dla siebie już nic nie szukam. Tylko dla maleństwa[emoji4]

Dziewczyny a kompletujecie już wyprawkę? Ja totalnie przepadlam. Jak jestem na zakupach to dla siebie już nic nie szukam. Tylko dla maleństwa[emoji4]
Ja też przepadłam już, mam już wózek, łóżeczko-na razie sam stelaż, wanienkę, przewijak, hybrydowy bujak, leżaczek i prawie cały komplet ciuszków [emoji16] Przyjemnie się takie malutkie rzeczy kupuje [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja też przepadłam już, mam już wózek, łóżeczko-na razie sam stelaż, wanienkę, przewijak, hybrydowy bujak, leżaczek i prawie cały komplet ciuszków [emoji16] Przyjemnie się takie malutkie rzeczy kupuje [emoji4][emoji4][emoji4]
O kurcze to ja daleko w tyle [emoji4] kupuje pierdółki póki co ale jak skończy się sesja to biorę się za to na poważnie[emoji4]

Ja narazie kupiłam tylko paczkę bodziakow. Ważniejsze rzeczy mam córce, wózek, łóżeczko, wanienka itp. Wyprawką zajmę się w lipcu/sierpniu:) mam termin dopiero na koniec września;)

Ja teraz będę już w pierwszej kolejności kompletowała do torby do szpitala, żeby mnie nie daj Boże nic nie zaskoczyło [emoji16] potem do końca urządzę pokój, a na końcu wszystko do pielęgnacji. Ja zajmuję się wszystkim dość wcześnie z tego względu, że nie jestem ciepłolubna i nie wyobrażam sobie jeszcze tego, jak przerwam te wakacje. Tym bardziej nie wyobrażam sobie, żeby jeździć i kompletować wszystko w upały [emoji6]

Ja też nie mam nic ,czekam aż ktoś kupi mi 1 rzecz wiecie jakieś zabobony ;) a potem powoli zacznę kupować ,choć nie wiem nic co jest potrzebne itd , koleżanki muszą mi listę napisać żebym głupot nie nakupowała ;D

Ja też nie mam nic ,czekam aż ktoś kupi mi 1 rzecz wiecie jakieś zabobony ;) a potem powoli zacznę kupować ,choć nie wiem nic co jest potrzebne itd , koleżanki muszą mi listę napisać żebym głupot nie nakupowała ;D
Ja usiadłam i na spokojnie zrobiłam sobie listę. Potem pokonsultowałam i udało mi się rzeczywiście solidnie ją zrobić, bez głupot [emoji16]

reklama
Do góry