reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
25 tydzień [emoji846] ja się śmieję, że zostanie raperem, bo jak tylko włączę muzykę, to się ożywia i zaczyna brykać [emoji16]

Fajnie ze taki aktywny odrazu wiadomi ze wszystko oki:) moja troche młodsza.
Ja właśnie czekam na założenie holtera RR
Tez mialas problem z cisnieniem?bo widzialam ze napisałas ze sie unormowalo-leki czy jakieś domowe sposoby?

Fajnie ze taki aktywny odrazu wiadomi ze wszystko oki:) moja troche młodsza.
Ja właśnie czekam na założenie holtera RR
Tez mialas problem z cisnieniem?bo widzialam ze napisałas ze sie unormowalo-leki czy jakieś domowe sposoby?
Miałam ciśnienie nawet w spoczynku między 140 a 150 przez prawie 2 miesiące. Leków nie przyjmowałam, dużo wody z cytryną piję, praktycznie nie rozstaję się z butelką wody, do której wciskam cytrynę i więcej odpoczywam. Może organizm też się po prostu bardziej do ciąży przyzwyczaił, w każdym razie nagle ciśnienie się obniżyło i teraz utrzymuje się książkowe.

Tylko pozazdrościć, ja jade na tabletkach:/i mimo to potrafi mi skakac ale juz nie tak bafdzo mocno jak kiedys:)oby tak dalej:)

Dziewczyny w których tyg robiłyście krzywą ? ja przed wizytą którą mam 5 czerwca mam zrobić a nie będzie to jeszcze 24 tyg, i się zastanawiam

Tylko pozazdrościć, ja jade na tabletkach:/i mimo to potrafi mi skakac ale juz nie tak bafdzo mocno jak kiedys:)oby tak dalej:)
A miałaś już wcześniej przed ciążą problemy z ciśnieniem? Ja to przed ciążą zawsze miałam bardzo niskie, niekiedy 90 na 45 nawet [emoji16] więc jak mi tak mocno skakało, to nie potrafiłam funkcjonować i normalnie trzęsłam się czasami i obraz mi się rozmywał przed oczami

reklama
Do góry