reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja mam ciągle problemy z szyjka.. miała 26mm, po luteinie doszła.do 36mm a teraz znowu tylko 20mm. I znowu luteina i duphaston. Dupka do góry i leżakujemy:)
Także spokój, odpoczynek, nie waż się dźwigać i nie dotykaj brzuszka. Wszystko będzie dobrze

No mój brzuch jest duuży ;) ale czasem czuję "brzuch" po lewej lub prawej stronie , czasem coś strzyknie że ciężko się wyprostować , się martwię czy coś się złego nie dzieje , są dni że cały czas czuję moje dziecko a są takie że prawie w ogóle i też mnie to martwi

reklama
U mnie również są dni, kiedy czuję malucha słabiej niż w pozostałe dni, ale następnego dnia wszystko wraca do normy. Brzuch mam już spory, mały jak zacznie się rozpychać, to czasem z jednej strony brzuch wystaje mi bardziej niż z drugiej, wczoraj miałam tak przez pół dnia i wyglądało to jak na zdjęciu poniżej. Codziennie na chwilę twardnieje mi brzuch, ale to chyba te skórcze Brextona. Poza tym dość szybko się męczę i to właściwie najbardziej odczuwalny objaw ciąży u mnie [emoji6]
No mój brzuch jest duuży ;) ale czasem czuję "brzuch" po lewej lub prawej stronie , czasem coś strzyknie że ciężko się wyprostować , się martwię czy coś się złego nie dzieje , są dni że cały czas czuję moje dziecko a są takie że prawie w ogóle i też mnie to martwi
IMG_20190531_124201.jpeg

Do góry