reklama
Akacha
Fanka BB :)
Jak sie czujesz?O co chodzi? xD
Od dwóch dni pobolewa mnie z prawej strony nisko brzucha, raczej nie jest to ból jajnika... nie wiem o co chodzi, mam iść z tym do lekarza? :/
Hej. U nas zamieszanie.. szykowalismy imprezę niespodziankę dla Karola. Od dziś czterolatek [emoji7] poza tym u nas dobrze, brzuch ciągnie często, chyba tam się wszystko rozciąga cały czas. Macie jakiś prywatny wątek? Dopiszecie mnie? Nie udzielam się często ale nie chce się z wami rozstawać [emoji28] postaram się zaglądać częściej
pumelova
DopiszemyHej. U nas zamieszanie.. szykowalismy imprezę niespodziankę dla Karola. Od dziś czterolatek [emoji7] poza tym u nas dobrze, brzuch ciągnie często, chyba tam się wszystko rozciąga cały czas. Macie jakiś prywatny wątek? Dopiszecie mnie? Nie udzielam się często ale nie chce się z wami rozstawać [emoji28] postaram się zaglądać częściej Zobacz załącznik 952512
Cześć Wszystkim Chciałabym się przywitać. U mnie dzisiaj kończy się 14 tydzień termin mam na 17.09. Prawdopodobnie będzie dziewczynka Czy mogłabym zostać dopisana do prywatnego wątku - bo widzę, że tutaj nikogo nie ma Pozdrawiam
reklama
pumelova
Dostaniesz Wiadomość prywatnąDacie mi znać jak mnie dopiszecie? Bo nie wiem nawet gdzie tego szukać jakby co [emoji23]