reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dobra, zalogowałam się na laptopie i poszło.
Tylko teraz próbuję z apki wejść w zamknięty wątek i nie mogę go znaleźć...

Ale czy to znaczy ze mam tu dalej pisac i tego nikt z zewnatrz nie widzi czy gdzie ? Nie łapie tego. Tylko z apki korzystam na telefonie

@molly38 powinnaś w wiadomości dostać link do zamkniętego wątku.
Nie wiem jaki masz telefon, jak IPhone to na dole masz wiadomości jak inny to u góry. Wtedy kopiujesz link i otwierasz wątek po raz 1 przez przeglądarkę. Potem masz już widoczny w apce.
Ten wątek co teraz w nim piszemy jest widoczny dla każdego

Dostalam , wkleilam zalogowalam sie na do forum przez przegladarke i wyslalam wiadomosc ze nie kumam, potem weszlam znowu na aplikacje i weszlam w subskrybowane i tam jest watek ale dalej nie wiem gdzie mam pisac??? Zebyscie to widzialy na zamknietym i zebym ja widziala co jets na zamknietym ‍♀️

reklama
Do góry