Ja to się zastanawiam czy 2w1 czy w 3w1. Myślałam żeby kupić 2w1 a potem kupić spacerówkę jakąś bo dłużej chyba służyJa jeszcze kupować też nic nie chce i nie kupuje, jednak rozglądam się i zastanawiam.
reklama
Dziewczyny pamiętajcie jeszcze o sklepie Lullababy (Kinepolis), i w smyku na franowie też są wozki[emoji16]ostatnio sobie weszłam hehe i nie wiedziałam na jaki patrzeć[emoji23]@Emi90 my byliśmy juz oglądać wstępnie (tatuś się uparl).. Nie żeby kupić, tylko popatrzeć więc nie polecam Akpol Baby na Strzeszynskiej... Laska, która nam "tłumaczyła" bo raczej narzucala swoje zdanie i dawała kąsliwe uwagi to jedna wielka masakra.. Jeszcze jak sie oddaliśmy na inne regały to wysmiala, ze termin na wrzesień [emoji43]
Aha i jeszcze jest duży sklep na szczepankowie bodajże. Też peeeelno wozkow[emoji848]
Anastazja35x
Fanka BB :)
To może teraz też po prostu można napisać do moderatorek i one dodadzą. Zapytam się im czy mogę komuś tutaj stąd podać ich dane do kontaktu.
Jeśli chcą to niech odezwa się na forum do nas nie tylko ja bym chciała pewnie tam dołączyć
Mnie nie przekonuja te foteliki do auta z 3w1. Chyba ze w zestawie sa porządne cybexy albo inne z atestamiJa to się zastanawiam czy 2w1 czy w 3w1. Myślałam żeby kupić 2w1 a potem kupić spacerówkę jakąś bo dłużej chyba służy
Ja spacerowke faktycznie wynienilam na mniejszą jak tylko mogłam. Te wyciąganie osobno ramy mnie wkurzalo
Baciombre1984
Ja ogólnie kocham wózki oglądać i nie mogę się doczekać aż kupimy w końcu chyba też wyciągnę męża aby popatrzrc ogólnie mam fazę na jakiś szaro biały ale i te czarne że złotym chodzą za mną i bebetto tito tez mi się podoba ahhh zwariuje oglądając
Klauduśka23
Ja jestem z okolic Poznania w sumie do centrum mam jakieś 15 min autem może są tu jakieś jeszcze dziewczyny z Poznania albo okolic bo właśnie nie kojarzę ?
Dziewczyny dużo uśmiechu na twarzy w ten piękny dzień!
Ja mam ok. 40km do Poznania i dosyć często bywam
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet dziewczyny!!! [emoji5][emoji5]
Klauduśka23
Pora na zmianę tematu. Dziewczyny myślicie już nad jakimiś wózkami? Macie jakieś swoje typy?
Miała któraś z was może Cybex Priam? Jak koła w tym wózku? Jest jakaś amortyzacja?
Ja myśle o Mutsy Igo albo Nio i jeszcze Anex Sport Anexa nie widziałam jeszcze na żywo wiec najpierw muszę sprawdzić jak wyglada w rzeczywistości [emoji3]
Agnieszka kw
Też tak myślę, że spacerówka na dłużej wystarcza, łatwiej też się składają i są lżejsze, chociaż to pewnie od modelu wózka zależy. Chociaż u mnie do lasu skrętne koła i niby pompowane, ale jednak mniejsze opony okazały się porażką i nadal używaliśmy do spacerów wózka z zestawu. A spacerówka za chyba 1,5 tys. służyła tylko na jakichś wyjazdach, więc nawet jej nie wyjmowalismy z bagażnika auta.Ja to się zastanawiam czy 2w1 czy w 3w1. Myślałam żeby kupić 2w1 a potem kupić spacerówkę jakąś bo dłużej chyba służy
reklama
Ja chcę kupić używana gondole jakąś i quinny zapp flex plus na wyjazdy.Pora na zmianę tematu. Dziewczyny myślicie już nad jakimiś wózkami? Macie jakieś swoje typy?
Miała któraś z was może Cybex Priam? Jak koła w tym wózku? Jest jakaś amortyzacja?