reklama
Hej witamy[emoji16] a jest kilka dziewczyn z Poznania i okolic[emoji16] ja mam też jakieś 15 min do centrum hehe...Ja jestem z okolic Poznania w sumie do centrum mam jakieś 15 min autem może są tu jakieś jeszcze dziewczyny z Poznania albo okolic bo właśnie nie kojarzę ?
Dziewczyny dużo uśmiechu na twarzy w ten piękny dzień!
marii19
Fanka BB :)
Argument mlodego wieku jest totalnie śmieszny bo czasem nie jedna 20latka przeszła w życiu więcej niz pani 50+ nie wiemy jaką każda z nas ma historie o sobie więc nie oceniajmy. A z okazji naszego święta życzę nam żeby kobieta kobiecie nie była wilkiem
Mi w anexie cos nie pasowało ba żywo jak go.ogladalam ale juz nie pamiętam co bo to bylo dawno juz@asiek08 ja również zastanawiam się nad anex sport lub cross. Niestety nie widziałam jeszcze żadnego na żywo wiec na razie tylko pod względem wizualnym mi się podobają
Ale tak dokładnie zacznę wszystko oglądać pewnie ok 6 mies
Mi sie Bebetto Si podoba
Aldona1987
Dla mnie na wózek, łóżeczko, ciuszki jeszcze za wcześnie. Na pewno zacznę oglądać po badaniach połówkowych a kupię trochę później może w okolicach 30 tygodnia.
Ja jeszcze kupować też nic nie chce i nie kupuje, jednak rozglądam się i zastanawiam.
Baciombre1984
A tu dalej wrze
Wstałam totalnie zmęczona, wykończyło mnie to wczorajsze czekanie na wizytę i zdałam sobie sprawę że lekarz zapomniał po prostu dac mi wydruku z wizyty trochę dziwnie mi z tym... No ale widziałam malucha i skoro mówił że wszystko ok to wszystko ok
Dzisiaj Dzień Kobiet a więc wszystkiego najlepszego!!! Niedługo wraca mój mąż z Danii i w końcu nie będę sama z synem, i będziemy też na prenatalnym co mnie bardzo cieszy
Co do wózków to ja też nie kupuje jeszcze ale przeglądam podobają mi się adamex chyba każdy nawet te starsze wersje barletta, roan bass soft A anex sport nie pasują mi koła i z tego co mówiła bratowa bo miała to torba mała i mało się w niej mieści...
Wstałam totalnie zmęczona, wykończyło mnie to wczorajsze czekanie na wizytę i zdałam sobie sprawę że lekarz zapomniał po prostu dac mi wydruku z wizyty trochę dziwnie mi z tym... No ale widziałam malucha i skoro mówił że wszystko ok to wszystko ok
Dzisiaj Dzień Kobiet a więc wszystkiego najlepszego!!! Niedługo wraca mój mąż z Danii i w końcu nie będę sama z synem, i będziemy też na prenatalnym co mnie bardzo cieszy
Co do wózków to ja też nie kupuje jeszcze ale przeglądam podobają mi się adamex chyba każdy nawet te starsze wersje barletta, roan bass soft A anex sport nie pasują mi koła i z tego co mówiła bratowa bo miała to torba mała i mało się w niej mieści...
@Emi90 my byliśmy juz oglądać wstępnie (tatuś się uparl).. Nie żeby kupić, tylko popatrzeć więc nie polecam Akpol Baby na Strzeszynskiej... Laska, która nam "tłumaczyła" bo raczej narzucala swoje zdanie i dawała kąsliwe uwagi to jedna wielka masakra.. Jeszcze jak sie oddaliśmy na inne regały to wysmiala, ze termin na wrzesień [emoji43]
reklama