Agnieszka kw
Fanka BB :)
Dziewczyny nie spinajcie się naprawdę szkoda nerwów. Może jakieś łagodniejsze tematy . Jedna z nas siedzi biedna czeka na wizytę o tej godzinie kciuki za Ciebie kochana . Ja jak z czyimś zdaniem się nie zgadzam to się nie udzielam i tyle [emoji3]. Każdy ma prawo do własnego zdania i dbania o siebie jak uważa . Jakie życie by było nudne jak każda z Nas była by taka sama no nijakie po prostu [emoji51][emoji51]
A ja uważam, że jak nam się nie podoba to, w jaki ktoś sposób pisze o innych, to warto zareagować, bo inaczej cały czas będziemy czytać takie niekulturalne i obraźliwe dla kogoś wypowiedzi. Chyba nie o to chodziło w tym forum. Poza tym czym innym jest wyrażenie swojego zdania, a czym innym narzucanie go innym w myśl: wszyscy jesteście głupi, tylko ja jestem mądra.
Co do wypowiedzi Czarnulki, to nie wchodziłam wczoraj na forum i dopiero dziś nadrabiałam i wszystko, co miałam ochotę jej odpowiedzieć, już padło, więc nie będę po Was powtarzać.
Czarnulko uważam, że psujesz atmosferę na forum. A tak zupełnie przy okazji, to drobiazg, ale prośba ode mnie: mogłabyś swoje myśli zamieszczać w jednym poście na raz, zamiast produkować ich nie wiadomo ile? Tylko Ty piszesz bardzo często post tuż pod swoim postem i to jest dla mnie nieco irytujące.