Ann89
Fanka BB :)
A test pappa? No mi tyle powiedzieli, a robiłam w klinice gyncentrum [emoji848]2 tygodnie??!! To gdzie tak robią? Ja w diagnostyce czekałam 3 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A test pappa? No mi tyle powiedzieli, a robiłam w klinice gyncentrum [emoji848]2 tygodnie??!! To gdzie tak robią? Ja w diagnostyce czekałam 3 dni
U mnie też nadal kiepsko z cerą i poprawy wcale nie ma. Staram się robić jakieś maseczki oczyszczające i kojące takie np. w płacie ale jakoś wielkich zmian nie wiedzę.
U mnie najgorzej twarz. W poprzedniej ciazy miałaś tak do samego końca, czy w końcu odpuściło? [emoji12] U mnie dużo ludzi mówi, że to na dziewczynkę, ale zobaczymy [emoji16]U mnie też cera słabo do tego plecy też mi wysypało, ale w pierwszej ciązy też tak miałam, nic nie pomaga za bardzo. Robię jakieś maski, peelingi ale jakiś spektakularnych efektów nie ma
Chyba jacyś nienormalni....A test pappa? No mi tyle powiedzieli, a robiłam w klinice gyncentrum [emoji848]
U mnie najgorzej twarz. W poprzedniej ciazy miałaś tak do samego końca, czy w końcu odpuściło? [emoji12] U mnie dużo ludzi mówi, że to na dziewczynkę, ale zobaczymy [emoji16]
No to mnie pocieszyłas... [emoji23] W takim razie czekam na wieści cóż za gościa masz tym razem [emoji12] ja mam nadzieję, że też się dowiem w środę na prenetalnych [emoji6]Do samego końca i od razu po też szału nie było. Na koniec nawet na brzuchu miałam krosty. Masakra [emoji14]
I mam córkę [emoji14] w poniedziałek powiem ci jak się ma moja cera do płci jak się dowiem co tam siedzi
wlasnie dziwi mnie, gdy czytam takie posty. Bo ja nie mam ani 1 pryszcza, cera jak przed ciążą. Raz właściwie miałam pryszcza, ale to chwile po tym jak zjadłam pączka, zawsze po słodkim mi cos wyskakuje. Ale to był 1 dzień, 1 pryszcz. Takze bardzo współczuję. Chociaz, ja np. Zamiast tego mam wlasnie opryszczke na ustach. Niedużą, ale jednak.Dziewczyny, wiem że temat był już poruszany, ale sporo nas tu przybylo i może któraś z Was ma podobny problem i wie jak sobie z tym radzic, czy w ogóle można coś zaradzić [emoji23] jak u Was wygląda cera? Ja mam tyle krost, że tragedia [emoji58] myślałam, Że z czasem to trochę minie, ale dziś mamy 12+4 a jest wręcz chyba gorzej niż było [emoji21]