reklama
justyndziuk
Fanka BB :)
Już czekam u ginekolog [emoji16] trzymajcie kciuki !
Trzymam! Czekam na wieści
A nie tu nie chodzi o błąd ale o jakis dialekt, ja jestem ze slaska i na codzień mowie gwarą dlatego sie zaciekawilamoooj niee, ja jestem ze wschodu i nigdy nie mówiłam i nie pisałam z błędami
Baciombre1984
Trzymamy kciuki!Już czekam u ginekolog [emoji16] trzymajcie kciuki !
Rany też bym chciała już być u lekarza, najchętniej raz w tygodniu mieć usg
Dzisiaj mam znowu jeden z tych dni gdzie nie czują się ciążowo nic nie czuje i martwię się że coś jest nie tak
justyndziuk
@Baciombre1984 mam to samo, cały czas się zamartwiam, bo się czuje aż za dobrze [emoji849]
Mamawrzesniowa
ja dzisiaj tez jakoś nieciążowo ...szkoda ,że ciąża jeszcze taka mloda bo bym pojechała do pracy i ktoś by mi zrobił szybkie usgTrzymamy kciuki!
Rany też bym chciała już być u lekarza, najchętniej raz w tygodniu mieć usg
Dzisiaj mam znowu jeden z tych dni gdzie nie czują się ciążowo nic nie czuje i martwię się że coś jest nie tak
@Lovi23 , daj znac po wizycie
@Kara88, no faktycznie te Cybexy to kosmos
"chcem" to nie dialekt, a błądA nie tu nie chodzi o błąd ale o jakis dialekt, ja jestem ze slaska i na codzień mowie gwarą dlatego sie zaciekawilam
Agnieszka kw
A ja dziewczyny znowu w szpitalu z krwawieniem. Od rana czułam się bardzo dobrze, zupełnie się tego nie spodziewałam. Jedyne co dziś zrobiłam, to włożyłam brudne ubrania do pralki, oproznilam zmywarkę i ugotowałam obiad (nawet go nie dokończyłam), więc nic forsownego. Resztę dnia przeleżałam w łóżku, bo miałam zalecenia, żeby dużo wypoczywać. Na USG wyszedł kolejny krwiak, tym razem większy niż poprzednio. Pocieszające jest to, że ten stary się wchłania Z dzieckiem wszystko dobrze
reklama
Chyba taki twój urok że krwiaki będziesz mieć...biedna...ważne że z dzidzia wszystko ok[emoji847]A ja dziewczyny znowu w szpitalu z krwawieniem. Od rana czułam się bardzo dobrze, zupełnie się tego nie spodziewałam. Jedyne co dziś zrobiłam, to włożyłam brudne ubrania do pralki, oproznilam zmywarkę i ugotowałam obiad (nawet go nie dokończyłam), więc nic forsownego. Resztę dnia przeleżałam w łóżku, bo miałam zalecenia, żeby dużo wypoczywać. Na USG wyszedł kolejny krwiak, tym razem większy niż poprzednio. Pocieszające jest to, że ten stary się wchłania Z dzieckiem wszystko dobrze