reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

@czarnulka 28 coż kochana czasem i tak bywa, będziesz miałą 3muszkietrów, prawdziwa rodzinka.pl. I pokochasz jak swoje :* ;)
Mojego kolegi rodzicie mają 5 chłopaków. W końcu dali za wygraną i odpuścili sobie, za to teraz mają 5 wnuczek i 2 wnuków :D

reklama
Ale macie fajnie ,że juz czas badań prenatalnych. Ja tu mam jedną z mlodszych ciąż bo na 30 września, więc prenatalne dopiero po 20 marca mi wypadają.

Mąż odebrał mi wyniki badań i wszystko wydaje się być ok, oprócz przeciwciał na rozyczkę ale to chyba poszczepiennie. We wtorek się dowiem. Dziwi mnie tylko ze nie zrobili mi grupy krwi a w pakiecie miałam mieć.

Ja mam dzisiaj lekki kryzys żywieniowy. Z wielkim trudem i ledwo ugotowałam obiad, który wmusiłam w siebie resztkami sił, ale to była jedyna rzecz, którą mogłabym w danym momencie zjeść. Nie wymiotuję, ale jak mnie czasami zemdli to aż mi słabo jest. No i chce mi się spaaaaaać ale na pewno pogoda się do tego przyczynia.

Ale macie fajnie ,że juz czas badań prenatalnych. Ja tu mam jedną z mlodszych ciąż bo na 30 września, więc prenatalne dopiero po 20 marca mi wypadają.

Mąż odebrał mi wyniki badań i wszystko wydaje się być ok, oprócz przeciwciał na rozyczkę ale to chyba poszczepiennie. We wtorek się dowiem. Dziwi mnie tylko ze nie zrobili mi grupy krwi a w pakiecie miałam mieć.

Ja mam dzisiaj lekki kryzys żywieniowy. Z wielkim trudem i ledwo ugotowałam obiad, który wmusiłam w siebie resztkami sił, ale to była jedyna rzecz, którą mogłabym w danym momencie zjeść. Nie wymiotuję, ale jak mnie czasami zemdli to aż mi słabo jest. No i chce mi się spaaaaaać ale na pewno pogoda się do tego przyczynia.

no ja też mam późno prenatalne - 21 marca , a kolejna wizyta u gin 8 marca.

Muszę w międzyczasie badania zrobić , wyliczałam w diagnostyce koszt 250 zł ... to już chyba po wypłacie ;)

reklama
Moja
Czarnulka no najwazniejsze że wszystko ok :) może napiszcie jakiś poradnik jak spłodzić chłopca/QUOTE]
Moja ciocia mi ostanio mówiła, że chłopca się robi z zaskoczenia, że czyli jak facet weźmie kobitke przez zaskoczenie i na szybko. A dziewczynka jak jest podczas robótki dużo i długo czułości. :p:p:-D:-D

Do góry