reklama
Kimpossible
Zaciekawiona BB
@asiek08
Mnie ciagnie cos albo z lewej albo z prawej - takie klucie. Czasem jak wstane za szybko albo cos.. ale to chyba wiezadla macicy bo ja lewego jaknika nie mam..
Tak sie zastanawiam, @mialam dostac 15stycznia.. 21bylan u gina, myslicie, ze faktycznie mogl jeszcze nic nie widziec w badaniu /cytologia, wiec powinien widziec szyjke inna/ ani na usg po tygodniu od spodziewanej miesiaczki??
Moj ma schize na to mieszkanie.. fakt male 50m, no ale nie przeskoczymy pewnych rzeczy. Najgorsze ze to ja mam wyrzuty sumienia, ze to jakby moja wina.. Nie wiem, moze hormony mi szaleja, dzis nie robie nic, normalnie mam lenia..
Mnie ciagnie cos albo z lewej albo z prawej - takie klucie. Czasem jak wstane za szybko albo cos.. ale to chyba wiezadla macicy bo ja lewego jaknika nie mam..
Tak sie zastanawiam, @mialam dostac 15stycznia.. 21bylan u gina, myslicie, ze faktycznie mogl jeszcze nic nie widziec w badaniu /cytologia, wiec powinien widziec szyjke inna/ ani na usg po tygodniu od spodziewanej miesiaczki??
Moj ma schize na to mieszkanie.. fakt male 50m, no ale nie przeskoczymy pewnych rzeczy. Najgorsze ze to ja mam wyrzuty sumienia, ze to jakby moja wina.. Nie wiem, moze hormony mi szaleja, dzis nie robie nic, normalnie mam lenia..
Dziewczynki, pytanko mam. Czy wy macie cokolwiek dla dziecka już? tzn myslicie nad pokojem, ubrankami itp? Ja nie zaczne pewnie dluugo tego skladowac ze wzgledu na to, co przezylismy, ale mysle sobie o tych, ktore szczesliwie sa szczesliwe
Dlaczego mialaby byc to Twoja wina? I nie kazde 50 m rowna sie 50 m. Niektore sa tak super rozstawne, ze powierzchniowo spokojnie mozna sie pomiescic@asiek08
Mitsukurina
Zaangażowana w BB
Ja nie mam absolutnie nic mimo,że już kilka razy prawie kupiłam. Jeszcze chcę poczekać. Póki co obkupuje siebie heheDziewczynki, pytanko mam. Czy wy macie cokolwiek dla dziecka już? tzn myslicie nad pokojem, ubrankami itp? Ja nie zaczne pewnie dluugo tego skladowac ze wzgledu na to, co przezylismy, ale mysle sobie o tych, ktore szczesliwie sa szczesliwe
justyndziuk
Fanka BB :)
@asiek08 mnie tez kłuje w prawym jajniku, a jak za szybko wstanę to ciągnie mnie w obu
@dory ja kupiłam ostatnio kocyk, pokoik już czeka od roku, bo w pierwsza ciąże zaszłam w marcu zeszłego roku, teraz jestem w trzeciej ciąży.. ale mąż mi zabrania kupować. Powiedział, ze dopiero w 8 miesiącu będę mogła zacząć się rozglądać za czymkolwiek.. to i tak sukces, bo niedawno utrzymywał, ze jak dziecko się urodzi to pojedziemy na zakupy
Rodzeństwo dało mi kołyskę i dostawkę do łóżka. Czyli mam pokój, kołyskę, dostawkę i kocyk. Tyle
Co do mieszkania.. my mamy zamiar się budować za 5 lat, bo ja mam zła historie kredytowa, młodzieńcza głupota i dopiero po 5 latach mogę wyczyścić ;/ na razie mieszkamy z moimi teściami, zajmujemy dół w domku, jest dobrze ale ten pokoik dla dziecka ma jakieś 1.5m na 2,5m.. wejdzie łóżeczko i komoda..
Macie pomysł na wózek? Przeglądam inne wątki w poszukiwaniu czegoś dobrego, ale nic mi się nie podoba [emoji14]
@dory ja kupiłam ostatnio kocyk, pokoik już czeka od roku, bo w pierwsza ciąże zaszłam w marcu zeszłego roku, teraz jestem w trzeciej ciąży.. ale mąż mi zabrania kupować. Powiedział, ze dopiero w 8 miesiącu będę mogła zacząć się rozglądać za czymkolwiek.. to i tak sukces, bo niedawno utrzymywał, ze jak dziecko się urodzi to pojedziemy na zakupy
Rodzeństwo dało mi kołyskę i dostawkę do łóżka. Czyli mam pokój, kołyskę, dostawkę i kocyk. Tyle
Co do mieszkania.. my mamy zamiar się budować za 5 lat, bo ja mam zła historie kredytowa, młodzieńcza głupota i dopiero po 5 latach mogę wyczyścić ;/ na razie mieszkamy z moimi teściami, zajmujemy dół w domku, jest dobrze ale ten pokoik dla dziecka ma jakieś 1.5m na 2,5m.. wejdzie łóżeczko i komoda..
Macie pomysł na wózek? Przeglądam inne wątki w poszukiwaniu czegoś dobrego, ale nic mi się nie podoba [emoji14]
marlusia
U mnie pierwsza ciąża, ale jestem raczej realistką i nie wpadłam w szaleństwo macierzyństwa- jeszcze. Czekam spokojnie raczej do początku II trymestruJa nie mam absolutnie nic mimo,że już kilka razy prawie kupiłam. Jeszcze chcę poczekać. Póki co obkupuje siebie hehe
pumelova
Kimpossible hehe u mnie pewnie będzie podobnie.
Od rana krwawilam tylko jakimiś resztkami, uspokoiło się i przeszło na brązowe plamienia więc nie jadę na ip, nie chce zaś tam gmerac, to musiało być po badaniu.
Jaki tu boom mieszkaniowy
Moja zaraz wraca że żłobka gwiazda, a ja od rana nadal w łóżku leżę [emoji173]
Co do zakupow to wszystko mam po córce, wózek jest dobry, więc chyba tylko higieniczne rzeczy. No chyba że chłopak będzie to jakieś nierozowe ubrania
Od rana krwawilam tylko jakimiś resztkami, uspokoiło się i przeszło na brązowe plamienia więc nie jadę na ip, nie chce zaś tam gmerac, to musiało być po badaniu.
Jaki tu boom mieszkaniowy
Moja zaraz wraca że żłobka gwiazda, a ja od rana nadal w łóżku leżę [emoji173]
Co do zakupow to wszystko mam po córce, wózek jest dobry, więc chyba tylko higieniczne rzeczy. No chyba że chłopak będzie to jakieś nierozowe ubrania
@Kimpossible ja @ mialam dostać 14ego stycznia a na wizycie byłam 24ego stycznia i wg usg byl 4-5tydzien... Owulacje mialam w 17dniu chociaż cykle 27dniowe.
Kolejna wizyta 12ego...będziemy patrzeć na serduszko.
Kolejna wizyta 12ego...będziemy patrzeć na serduszko.
reklama
my chcemy sie przeprowadzic do duzego mieszkania i za jakies 10 lat kupic ziemie i zaczac sie budowac, a mieszkanie wynajac. oby sie udalo@asiek08 mnie tez kłuje w prawym jajniku, a jak za szybko wstanę to ciągnie mnie w obu
na wozek? ja sie boje isc kupic male buciki, taka mam przerazona mine od razu