Kimpossible
Zaciekawiona BB
@dory jakos tak nie wiem.. generalnie mialam ostatnio jakis spadek libido i wcale nie chcialo mi sie jakiejs wielkiej love.. zapomnialam o tych tabsach i wgl. Generalnie jakos mi sie wszystko nie zgadza, bo owu powinnam miec okolo sulwestra, a “bylo” dopiero okolo 3/4, chyba ze mi sie przesunelo.. Generalnie moj chodzi i sie martwi, bo jak, bo gdzie i wgl. Noz kufa, jakbym ja tego chciala.. Tylko, ze on pracuje, ja zajmuje aie dziecmi, chcialam zakladac firme, staram sie o dotacje, wiec teoretycznie to mi sie swiat zawalil, bo on nic w domu nie robi. Ale jakos tak to psychicznoe na mnie dziala :/ generalnie o dotacje chce sie nadal statac, bo firme musze utrzymac rok - a to mi sie uda, a jak sie pozniej rozkreci to zobaczymy.. boli mnie to, ze z nikim na ten temat mie moge pogadac, bo kolezanek za bardzo nie mam, rodzicom jeszcze nic nie mowimy i tak o jestem sobie sama samiuska. Ten teraz zaczal akcje dom/mieszkanie i juz wgl dowalil do pieca. Tlumacze mu, ze poczekamy, zobaczymy, ze ten rok jakby co mozna sie przemeczyc z maluchem w salonie, ale do niego to nie dociera. Nie wiem jak z nim gadac..
@dory ja jeszcze nie mam potwierdzenia od gina, wiec nawet nie patrze na takie rzeczy [emoji23] naczytalam sie debilka o tym, ze jak gin nie widzi na usg pecherzyka, to moze to byc pozamaciczna.. i teraz mam myslowe :/
@dory ja jeszcze nie mam potwierdzenia od gina, wiec nawet nie patrze na takie rzeczy [emoji23] naczytalam sie debilka o tym, ze jak gin nie widzi na usg pecherzyka, to moze to byc pozamaciczna.. i teraz mam myslowe :/